آزمایش موفقیتآمیز نخستین هواپیمای سبز توسط بویینگ
این هواپیما که ecoDemonstrator 787 نام دارد، با استفاده از سوخت ترکیبی جت (85 درصد) و دیزل سبز (15 درصد) به پرواز درآمد. سوخت دیزل سبز با استفاده از روغن های گیاهی، روغن های سوخته حاصل از پخت و پز و همچنین چربی های ضایعاتی حیوانی تولید می شود.
قطعی شدن تاریخ پرتاب ماهواره ارتباطی اتحادیه اروپا
سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان و تاخیرهای پیدرپی، تاریخ دقیق پرتاب راکت فضاپیمای پروتون-ام که قرار است ماهواره ارتباطی اتحادیه اروپا را به مدار زمین منتقل کند، مشخص شد.
افزایش حمایت از شرکتهای دانشبنیان هوایی و هوانوردی در برنامه ششم توسعه
اختیاری خواستار ورود رسانهها به ابهامزدایی و عمومیتبخشی به واژه هوانوردی عمومی شد و اظهار کرد: ما متوجه زمانبر بودن فرهنگسازی در این بخش هستیم از اینرو میخواهیم با بهرهگیری از ابزار رسانه شاهد توسعه و پیشرفت تکنولوژی در هوانوردی عمومی باشیم.
معرفی برترین طرحهای چهارمین دوره مسابقات کن ست
چهارمین دوره مسابقات کنست ایران که مرحله پایانی آن از روز جمعه هفتم آذر ماه 93 آغاز شده بود، پس از سه روز رقابت میان تیمهای شرکت کننده، با ارائه گزارش عملیات از سوی تیمها و اعلام برندگان نهایی به پایان رسید.
ماهنامه فضانورد شماره 166، آبان 1393 منتشر شد
ماهنامه فضانورد شماره 166، با دهها مطالب جذاب و خواندنی در ۵۶ صفحه منتشر شد. در این شماره از نحوه عملکرد سامانههای فرود کاوشگرهای ایرانی آشنا و پروندهای درباره نقش روباتها در آینده کاوشهای فضایی باز شده است. همچنین ...
طراحی نسل جدید کاوشگرهای ایرانی
رئیس پژوهشکده سامانههای فضانوردی از طراحی و ساخت نسل جدید کاوشگرها با هدف برنامهریزی برای اعزام سرنشین به زیر مدار زمین خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف 5 پرواز را در دستور کار داریم. دکتر محمد ابراهیمی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات کنست ایران با اشاره به لزوم انجام کار تیمی و کسب تجربه در حوزه هوافضا اظهار داشت: پروژه های فضایی در قالب کار دانشجویی آغاز شده و در نهایت با تلاش مضاعف به یک محصول و نتیجه نهایی تبدیل میشود.
آغاز به کار چهارمین دوره مسابقات کنست ایران در سطح ملی
چهارمین دوره مسابقات کنست ایران در سطح ملی با حضور 16 تیم از دانشگاههای مختلف کشور آغاز به کار کرد. این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده که مرحله پایانی آن شامل رهاسازی کنستها از ارتفاع و آزمودن آنها است که با حضور شرکتکنندگان صورت میگیرد.
برنامه کاربردی کاوشگر خورشیدی (Solar Explorer) ویژهی تلفن همراه+دریافت فایل
با استفاده از این نرمافزار که رزولوشن اچ دی نیز دارد میتوانید اجرام آسمانی را در منظومه شمسی مشاهده کرده و اطلاعات کاملی در خصوص هریک از آنها به دست آورید.