نصب ایستگاه زمینی ماهواره گلوناس روسیه در قزاقستان
بیشتر مردم در روسیه و کشورهای مستقل مشترکالمنافع از موقعیتیاب "یاندکس" متصل به گلوناس استفاده میکنند که دقت بسیار بالاتری را نسبت به موقعیتیاب گوگل تحت ماهواره آمریکایی جیپیاس دارد.
بازگشت کپسول فضایی «دارگون» به زمین
فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بینالمللی با انتشار تصویری از این فضاپیما اظهار کردند که ما با این فضاپیما خداحافظی کردیم. آنها اظهار کردند که این فضاپیما حامل نمونههای علمی مهمی است که توسط خدمه ایستگاه فضایی بین المللی جمع آوری شده است.
سنجش میزان آلودگی در جو زمین با استفاده از دادههای ماهوارهای و ایستگاههای زمینی
چگونه آلودگی سطح زمین بر جو کره زمین تاثیر می گذارد؟ پژوهشگران دانشگاه برمن در آلمان سعی می کنند با استفاده از دادههایی که ماهوارهها در اختیار قرار می دهند و اندازهگیری روی سطح زمین پاسخ این پرسش را بیایند.
ثبت بینالمللی 5 موقعیت مدار فرکانسی ماهوارهای جدید در اتحادیه بینالمللی مخابرات توسط سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران ضمن نظارت و جلوگیری از تداخلات فرکانسی نسبت به موقعیتهای مدار فرکانسی ثبت شده برای کشور جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ثبت بینالمللی ۵ موقعیت مدار فرکانسی ماهواره ای جدید در اتحادیه بینالمللی مخابرات در مدار زمین آهنگ در سال ۱۳۹۵ نمود.
ناسا: کشف 7 سیاره سنگی شبیه به زمین/ امکان وجود آب مایع و حیات در زمین دوم!/تغییر لوگوی گوگل (+عکس و ویدیو)
مقامهای ناسا در کنفرانس خبری مهم خود خبر از کشف ۷ سیاره فراخورشیدی و در حدود اندازه زمین دادند که به دور ستاره کوتولهای در حال چرخش هستند.
زمین و ماه از دید مریخیها
اداره ملی هوانوردی و فضانوردی آمریکا، ناسا، در هنگام کالیبره کردن یکی از دوربینهای تصویربرداری خود در مدار مریخ، عکسهایی از زمین و ماه تهیه کرده است که سیاره ما را از دید یک رصدخانه مریخی به تصویر میکشد.
درگذشت جان گلن، نخستین فضانورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد
جان گلِن، نخستین فضانورد آمریکایی که مدار زمین را دور زد، دیروز در سن ۹۵ سالگی در ایالت اوهایوی آمریکا درگذشت. در اوج رقابت فضایی بین اتحاد جماهیر شوری و آمریکا، جان گلن در ۲۰ فوریه سال ۱۹۶۲ توانست سوار بر یک کپسول فضایی به نام «فرندشیپ ۷» به مدار برود و سه بار به دور زمین بچرخد.
فضاپیمای کاسینی؛ گامهای پایانی ماموریت 20 ساله
ماموریت 20 ساله فضاپیمای کاسینی با سقوط این فضاپیما به سطح سیاره زحل در ماه سپتامبر 2017 به پایان میرسد و تا قبل از آن باکیفیتترین عکسها از حلقههای زحل را ارسال خواهد کرد. کاسینی در دوران ماموریت خود عکسهای فوقالعادهای از زحل و حلقههای اطراف آن به زمین ارسال کرده است.
آیا میتوان سیارکها را از مسیرشان منحرف کرد؟/ پروژه «آیدا» طرح مشترک ناسا و اِسا، جسورانهتر از روزتا
آژانس فضایی اروپا و ناسا فضاپیمای کوچکی را به فضا میفرستند تا ببینند اگر سیارکی در مسیر حرکت خود به کره زمین برخورد کند، چه اتفاقی رخ میدهد. برنامه آژانس فضایی اروپا در این طرح مشترک، «ماموریت برخورد به سیارک» یا «اِیم» نام دارد. این آژانس قرار است در اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی فضاپیمای «ایم» را به مجموعه سیارکهایی که «دیدیموس» نام دارند، بفرستد.
گزارش تصویری پرتاب کاوشگر OSIRIS-REx ناسا به سمت سیارک «بنو»
بامداد امروز فضاپیمای OSIRIS-Rex از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب شد. به گزارش پورتال هوافضای ایران، این پرتاب توسط راکت اتلس 5 انجام شد. این فضاپیما پس از دو سال تعقیب سیارک بنو سرانجام در آگوست 2018 به آن خواهد رسید.