مالزی در سودای اعزام دومین فضانورد
ابوباکار محمد دیا، معاون وزیر علوم، تکنولوژی و نوآوریهای مالزی گفت که بر اساس تصمیم این وزارتخانه، قرار است دومین فضانورد مالزیایی تا پایان سال 2016 به ایستگاه فضایی بینالمللی اعزام شود.
15 سالگی ایستگاه فضایی بینالمللی
با آغاز عملیات ساخت و ساز ایستگاه فضایی بینالمللی در نوامبر سال 1998، روز دوم نوامبر سال 2000 بود که نخستین گروه سکنه انسانی به این آزمایشگاه مدارگرد وارد شد.
آمادگی تیم پیک، فضانورد بریتانیایی، برای رفتن به ایستگاه فضایی بینالمللی
من حالا مربی تیم پیک هستم. تیم متخصص اتاقک است. فضانوردان باید آنقدر مهندس باشند که جزئیات فنی ساختاری را که در آن کار می کنند درک کنند. در کل او پنجاه هفته در ایالات متحده، سی هفته در روسیه، چهار تا شش هفته در اینجا یعنی اروپا و سه هفته هم در ژاپن تعلیم دیده است...
تصاویر: زندگی در ایستگاه فضایی بینالمللی
به مناسبت پانزدهمین سال ایجاد ایستگاه فضایی بینالمللی، در این گزارش نگاهی داریم به فعالیت های این ایستگاه از بدو استقرار در فضا تاکنون.
پنج فناوری شگفتانگیز برای تحقق سفر به مریخ
ناسا در تلاش برای توسعهی جدیدترین تجهیزات و فناوریها است تا در سال ۲۰۳۰ سفر خود به مریخ را محقق کند. در نقشهی راه ارائه شده توسط این آژانس به برخی موارد عجیب و شگفتانگیزی نیز اشاره شده بود که در ادامه به مرور آنها خواهیم پرداخت.
سفر شبیهسازی شده کاملا زنانه فضانوردان روسی به ماه!
شش زن فضانورد روسی به منظور بررسی چگونگی سازگاری بدن و ذهن زنان در سفر رفت و برگشت به ماه یک تجربه هشت روزه را در یک شاتل فضایی ساختگی آغاز کردهاند.
بازنشسته شدن آخرین نفر از نخستین نسل مهندسان کاوشگر فضایی وویجر
تصور کنید در دفتر کارتان با رایانهای ۴۰ ساله سر و کار دارید که بخش آیتی شرکت حتی نمیداند چطور باید آن را خاموش و روشن و یا تعمیر کرد، تنها شما از کار آن سردر می آورید که شما نیز درحال بازنشسته شدن هستید.
تکمیل نخستین پیادهروی فضایی فضانورد رکوردشکن آمریکا
اسکات کلی و کجل لیندگرن، فضانوردان آمریکایی حاضر در ایستگاه فضایی بینالمللی نخستین پیادهروی فضایی خود را روز چهارشنبه (ششم آبان) انجام دادند.
پیامدهای کشف آب در مریخ برای مسافران سفر بیبازگشت
پس از اعلام کارشناسان ناسا دال بر یافت شواهدی از وجود آب بر سطح سیاره مریخ و اینکه احتمال دارد مخازن آب زیر زمینی عظیمی زیر سطح مریخ وجود داشته باشد، این فرضیه مطرح شده است که فضانوردان میتوانند اقامتی طولانی در سطح مریخ داشته باشند.
اتمام موفقیتآمیز فاز بررسی طرح بحرانی سیستم پرتاب فضایی
ناسا از مرحله نهایی طراحی موشکی خبر داده که قرار است انسان را به مریخ منتقل کند. SLS مجهز به دو booster و چهار موتور RS-۲۵ است که همراه با فضاپیمای Orion ناسا برای بررسی نهایی و تا سال ۲۰۱۸ میلادی آماده پرواز خواهد شد. مرحله اصلی SLS حدود ۲۰۰ فوت بلندی و ۲۷.۶ فوت قطر دارد.