بنیان‌گذار آمازون گردشگر به فضا می فرستد

بنیان‌گذار تارنمای آمازون که رئیس روزنامه واشنگتن پست نیز هست، در نظر دارد از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدای آمریکا گردشگر به فضا بفرستد. گردشگران در مدار زمین بی وزنی را تجربه کرده و می توانند از مسافتی دور به زمین بنگرند.

پانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، اسفند 1394

پانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 11 تا 13 اسفندماه 1394 توسط دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری در شهر تهران برگزار می شود.

نسل بعدی هواپیمای جاسوسی U-۲ ساخته می شود

هواپیمای U-۲ نخستین بار در سال ۱۹۵۵ و توسط Skunk Works در شرکت لاکهید مارتین آمریکا طراحی و ساخته شد و حالا که ۶۰ سال از آن دوران می گذرد همچنان به عنوان یکی از شاخص ترین هواپیماهای جاسوسی و شناسایی دنیا به ویژه در دوران جنگ سرد به شمار می آید.

ساخت پهپاد زیر آبی

در سال های اخیر پهپادهای متنوعی سر از آسمان درآورده و دنیا را از چشم انداز پرندگان برای مردم سراسر جهان نمایش داده اند. اما حالا نسخه جدیدی از این فناوری ارایه شده که دنیای زیرآبی را به تصویر می کشد.

خانه‌های چاپ سه‌بعدی حبابی شکل برای زندگی در مریخ

شرکت فرانسوی Fabulous که متخصص در زمینه چاپ سه‌بعدی است، گروهی از دانشمندان و معماران را گرد هم آورده تا یک نوع سکونتگاه حبابی شکل را برای کره مریخ طراحی کنند که قابلیت چاپ سه‌بعدی روی این سیاره سرخ را داشته باشد.

نقش یوزپلنگ ایرانی بر روی هواپیما؛ تلاش برای جلوگیری از انقراض یک حیوان نادر (+تصاویر)

تلفیق نقش سریعترین جانور روی زمین با سریعترین وسیله حمل و نقل که به دست بشر ساخته شده، ترکیبی هوشمندانه ، جذاب و قابل تامل است. پیش تر تصویر یوزپلنگ ایرانی برای جلب توجه جهانیان، بر روی پیراهن بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نیز چاپ شده بود.

طراحی‌های منحصر به‌فرد سفینه‌های فضایی نسل آینده (+عکس)

شرکت هواپیماسازی بوئینگ اعلام کرده است امکانات گسترده‌ای برای ساخت فضاپیما مشهور به استارلاینر (starliner) که به cst-100 نیز مشهور است در نظر گرفته است. گفتنی است، انتظارها حاکی از این است که این سفینه فضایی منحصر به فرد در عرض 2 سال آینده فضانوردان را به ایستگاه فضایی بین‌المللی iss منتقل خواهد کرد.

فرودگاه‌های جدید بدون خدمه خواهد بود

شرکت های فناوری در حال بررسی راه اندازی فرودگاه هایی هستند که برج مراقبت آنها بدون دخالت انسان و با استفاده از دوربین های دیجیتال، آنتن های مخابراتی، انواع مختلف حسگر و میکروفون، هواپیما ها را کنترل و مسافران را جا به جا می کند.

روزی که نخستین ایرانی به فضا رفت (+زندگی‌نامه و تصاویر)

«شما حاضرید چقدر برای تحقق رویاهای خودتان بپردازید؟ آیا رویای شما ارزش حقوق یک ماه یا شاید یک سال شما دارد؟ شاید بهای آن به اندازه پس‌اندازی باشد که برای دانشگاه فرزندتان کنار گذاشته اید. آیا به اندازه تمام حقوق بازنشستگی شما می‌ ارزد؟

تعمیرگاه فضایی ساخته می شود

گروهی از کارشناسان علوم فضایی در آمریکا در تلاش هستند تا ایده منحصربفرد راه اندازی تعمیرگاه فضایی را به واقعیت تبدیل کنند. ساخت این لنگرگاه فضایی با استفاده از بازوهای روباتیکی در جایی در اطراف زمین صورت خواهد گرفت تا توسعه اکتشافات فضایی با سرعتی به مراتب بیشتر از اکنون ادامه پیدا کند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi