فراخوان عمومی اولین رویداد ملی کسب و کار در حوزه فناوری فضایی
نخستین رویداد ملی کارآفرینی با کاربردهای عمومی فضا با عنوان «نوآوردگاه» با هدف توسعه کسبوکارهای نوپا در حوزه فناوری فضایی در 26 بهمن ماه سال جاری به مدت چهار روز توسط مرکز ملی فضایی ایران و با همکاری شرکت دانش بنیان «شزان» با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.
امروز: امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره ناهید 2 میان سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی ایران
صبح امروز مراسم امضاء قرارداد طراحی و ساخت ماهواره ناهید 2 برگزار شد. در این مراسم دکتر محسن بهرامی؛ معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فضایی ایران و دکتر حدادپور رییس پژوهشگاه فضایی ایران، قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 را امضا کردند.
نشست مشترک معاون وزیر و رییس سازمان فضایی ایران با همتای آذربایجانی خود
همکاری درخصوص استفاده از ظرفیت پهنای باند ماهواره های مخابراتی دو کشور، امکان استفاده از تصاویر ماهواره ای آذربایجان و دیگر ماهواره ها با توان تفکیک بالا برای ایران ، همکاری در تعریف پروژه های کاربردی مشترک، ایجاد تیم مشترک کارشناسی جهت هماهنگی های فرکانسی موقعیت های مداری کشور آذربایجان و کشور جمهوری اسلامی ایران از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
14 بهمن همزمان با روز ملی فناوری فضایی: رونمایی از آخرین دستاوردهای فضایی ایران با حضور رییس جمهور
ماهوارههایی که قرار است در این روز رونمایی شود ماهوارههای سنجش از دور و مخابراتی هستند که از مرحله تحقیقات به مرحله عملیاتی رسیده اند.
امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران
قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 در هفتهی آینده به امضا خواهد رسید. این ماهواره که مشخصات فنی آن متعاقبا به اطلاع خواهد رسید، یک ماهواره مخابراتی است و با سفارش، مدیریت و نظارت سیستمی سازمان فضایی ایران و با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران طراحی و ساخته خواهد شد.
امضای سند همکاری فضایی ایران و بولیوی
گسترش و توسعه روابط علمی و فنی آکادمیک در حوزه فضا و در زمینه های مورد علاقه دو کشور، همکاری میان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، مؤسسات عمومی و خصوصی، همکاری برای تبادل فناوری، تخصص و تجهیزات و غیر منابع مربوطه، تبادل تجربیات در طراحی و ساخت ماهواره، تجهیزات آزمایشگاه فضایی، آموزش نیرو و تبادل دانشمدان و متخصصان فنی از مهمترین محورهای این سند همکاری است.
گزارش رئیس پژوهشگاه هوافضا از وضعیت فناوری هوافضا در ایران
به گزارش ایسنا، بر پایهی اسناد بالادسـتی نظام، هوافضا از اهمیت ویـژهای برخوردار و در نقشـه جامع علمی کشـور، هوافضـا دارای اولویت «الف» است. تخمین بازار بیش از 3 هزار میلیارد دلار هواپیماهای تجاری تا 20 سـال آینده و افزایش تقاضا برای مشاهده زمین از طریق ماهوارهها موجب شده است که تا در سند هوافضا در دو بخش هوایی و فضایی، اهداف کلانی در نظر گرفته شود.
ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی
معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.
سازمان پژوهشهای فضایی هند، ایسرو (ISRO)
سازمان پژوهشهای فضایی هند که با نام کوتاه ایسرو (ISRO) شناخته میشود، آژانس فضایی اصلی هند است و بزرگترین آژانس فضایی دولتی دنیا بهشمار میرود. هدف اصلی این سازمان توسعه فناوری فضایی و کاربرد آن در منافع ملی است.
ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 6
ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوي فضايي، جديدترين نشريه علمي كشور است كه با تهيه آن از انواع مطالب، گزارشها و تحلیلهای جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوریهای فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفتهای این حوزه باخبر خواهيد شد.