در یک رویداد تاریخی، ناسا وجود آب در مریخ را تایید کرد

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا در نشستی خبری وجود آب در مریخ را تائید و اعلام کرده که در ماههای گرم آب جاری در این سیاره وجود دارد.

ساخت پناهگاه‌های مریخ به کمک ربات چاپگر

شرکت آمریکایی Foster + Partners از طرح موفقیت‌آمیز ربات چاپگر برای ساخت پناهگاه‌های مریخ رونمایی کرد. این طراحی برای رقابت چاپ تجهیزات حیاتی فضانوردان ناسا ساخته شده است. مقامات شرکت در مورد شکل نهایی پناهگاه‌ها صحبتی به میان نیاوردند اما از آزمایش موفقیت‌آمیز این سیستم خبر دادند.

ناسا به دنبال استفاده از ایده‌های دانشجویی برای فرودآوردن کاوشگر بر روی مریخ

سازمان هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، به دنبال استفاده از ایده‌های نوآورانه دانشجویان با هدف ارائه فناوری‌های نوینی است که بتوانند به فرودآوردن ایمن و سریع فضاپیماهای سرنشین‌دار سنگین بر روی سطح مریخ کمک کنند.

انتقال صخره‌های مریخی به زمین با اژدهای سرخ ناسا

ناسا قصد دارد به منظور بررسی آثار حیات باستانی کشف شده در مریخ طی یک پروژه، نمونه سنگ‌هایی که مریخ‌نورد 2020 جمع‌آوری کرده را اوایل سال 2022 به زمین منتقل کند.

نخستین سالگرد مدارگردی «ماون» حول مریخ

کاوشگر ماون در 18 نوامبر سال 2013 به فضا پرتاب شد و پس از یک سفر 10 ماهه و طی مسافتی بالغ بر 643 میلیون و 700 هزار کیلومتر، در تاریخ 21 سپتامبر 2014 (30 شهریور 1393) به مدار مریخ رسید.

ابراز امیدواری چارلز بولدن: ماموریت سرنشین‌دار به مریخ از همیشه به واقعیت نزدیکتر شده است

چارلز بولدن، مدیرعامل ناسا و فرمانده سابق فضاپیمای شاتل، زمانی که درسال 1980 به برنامه آموزش فضانوردان در مرکز فضایی جانسون درهوستون وارد شد، تصور می‌کرد نخستین کسی باشد که به اکتشاف در مریخ بپردازد.

تعویق در پرواز کپسول فضایی اوریون

مقامات ارشد ناسا اعلام کردند جدیدترین کپسول فضایی این سازمان به نام اوریون در تاریخ تعیین‌شده یعنی سال 2021 به فضا پرتاب نخواهد شد. مدیران ناسا سال 2023 را به عنوان تاریخ پرتاب این کپسول اعلام کرده‌اند اما گزینه سال 2021 کاملا از روی میز برداشته نشده است.

رونمایی روس‌ها از نسل جدید سفینه‌های فضایی (+عکس)

روس‌ها هم به تازگی اعلام کرده‌اند در آینده نزدیک نسل جدیدی از سفینه‌های فضایی مشهور به سایوز فضانوردان را به دورترین سیارات منظومه شمسی خواهد برد. گفتنی است، بر پایه‌ی اعلام کارشناسان روسی قرار است این سفینه‌ فضایی جدید در سال 2021 راه اندازی شود.

مشکلات پیش رو برای سفر به مریخ و سکونت در آن

گفته می‌شود مریخ دومین خانه‌ی انسان خواهد بود؛ نزدیک‌تر بودن این سیاره به زمین و شرایط مناسب‌تر نسبت به باقی سیارات منظومه‌ی شمسی، سیاره‌ی سرخ را به محتمل‌ترین کاندید برای مهاجرت انسان تبدیل کرده است. اما برای مسکونی کردن مریخ، طی مسافت ۲۲۵ میلیون کیلومتری قسمت آسان ماجرا خواهد بود.

خانه‌های چاپ سه‌بعدی حبابی شکل برای زندگی در مریخ

شرکت فرانسوی Fabulous که متخصص در زمینه چاپ سه‌بعدی است، گروهی از دانشمندان و معماران را گرد هم آورده تا یک نوع سکونتگاه حبابی شکل را برای کره مریخ طراحی کنند که قابلیت چاپ سه‌بعدی روی این سیاره سرخ را داشته باشد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری