مراحل تبدیل شدن به فضانورد ناسا
فضانورد شدن ناسا فرآیندی سخت و رقابتی است که به مهارتهای استثنایی، آمادگی جسمانی و فداکاری نیاز دارد.
معرفی انیمیشن کوتاه «یک گام کوچک» / رویای فضانورد شدن لونا (+تماشا)
انیمیشن کوتاه «یک گام کوچک» نخستین ساختهی استودیو تایکو است و داستان دختر بچهای به نام لونا را روایت میکند که رویای فضانورد شدن را در سر میپروراند.
آرشیو مقالات علمی ناسا رایگان میشود
ناسا آرشیوی از مقالات علمیای که توسط خود این سازمان تهیه شده است، به صورت رایگان در اختیار علاقهمندان قرار میدهد. این آرشیو باارزش PubSpace نام دارد و در آن میتوان به اطلاعات و مقالاتی دست پیدا کرد که اغلب در سایتهای مرتبط با مجلات علمی یافت میشوند و باید بابت آنها هزینه اشتراک پرداخت کرد.
آشنایی با هواپیمای آبیخاکی آیکون ای5 (+عکس)
افزون بر ویژگی های ایمنی، آیکون اِی5 انتخابی فوق العاده برای حمل و نقل است. هنگامی که از دل آب خارج می شوید یا از هوا فرود می آیید، با جمع کردن بال ها می توان آن را در یک تریلر کمپینگ حمل کرد.
دانشمندان در اندیشه چاپ سه بعدی در اعماق فضا
نوامبر سال گذشته شرکتی موسوم به «ساخت فضا» (Made in Space) که در کالیفرنیای آمریکا فعالیت دارد با رونمایی و راه اندازی دستگاه چاپ سه بعدی در ایستگاه فضایی بین المللی در صدر اخبار علمی جهان قرار گرفت.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
موتورهای فضایی یونی
دانشمندان برای پژوهشهای فضایی و بررسی سیارات دوردست فضای بیرونی به فضاپیماهایی نیاز دارند که بتوانند فواصل بسیار زیاد را با کمترین هزینه ممکن طی کنند. شاید موتورهای یونی بتوانند فضاپیماها را به دوردستترین نقاط ممکن هدایت کنند.
ریزماهوارهها
این روزها کاربرد ماهوارهها در زندگی روزانه انکارناپذیر شده است. از ارتباطات گرفته تا کاربردهای پزشکی همه با فناوری فضایی ممکن شده و یا بهبود یافتهاند. در این میان، میکرو/نانوماهوارهها به علت امکان ساخت و پرتاب راحت، سریع و ارزان و به علت کم وزن بودن، به طور خاص در دو سال اخیر رشد چشمگیری داشتند.
جیپیاس (GPS) چیست؟
سامانهی موقعیتیاب جهانی (جیپیاس) به سامانهای متشكل از 28 ماهواره اطلاق می شود كه هر یك از آنها با قرار گیری در یك آرایش مثلثی (3 تایی) می توانند قسمتی از كره زمین را تحت پوشش قرار داده و ناوبری نمایند.