تیم‌های برتر هفتمین دوره مسابقات هوافضا معرفی شدند

دکتر مانی - دبیر هفتمین مسابقات هوافضا در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با بیان اینکه در دروره‌های گذشته نتایج مسابقات ۲ هفته پس از برگزاری مسابقات اعلام می‌شد، گفت: با توجه به اینکه بسیاری از تیم‌ها از سایر استان‌ها در این مسابقات شرکت می‌کردند از این رو در این دوره از مسابقات نتایج لیگ‌ها در مراسم اختتامیه اعلام شد.

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 9تا 12 اردیبهشت 94 برگزار می‌شود

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در ۲ بخش دانشجویی و دانش آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
سید حسین کیایی، دبیر کمیته اجرایی هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: در بخش دانش آموزی این مسابقات لیگ‌های طراحی و ساخت گلایدر دست پرتاب، هوانا و (هاورکرافت)، موشک آبی هوای فشرده، ربات‌های پرنده و ایده‌های نو برگزار می‌شود.

فراز و نشیب‌های هوافضای ایران در سال ۹۳

سال ۹۳ را می توان سال تغییر ساختار سازمان فضایی ایران نامید که این تصمیم بر سایر برنامه ها و پروژه های حوزه فضا نیز تاثیر گذاشت و بسیاری از پروژه های فضایی کشور تحت تاثیر این تغییرات، دچار تغییر در برنامه زمان بندی شدند.
عمده اتفاقات مهم حوزه فضای کشور در نیمه دوم سال ۹۳ و پس از نهایی شدن تصمیمات برای ساختار جدید سازمان فضایی ایران به عنوان متولی عرصه فضای کشور اتفاق افتاد و در این سال پروژه‌هایی چون پرتاب ماهواره و انجام مقدمات اعزام انسان به فضا دستخوش این تغییرات قرار گرفت.

آشنایی با فضاپیمای سرنشین‌دار ایرانی

پژوهشگران پژوهشگاه فضایی ایران در حال طراحی و ساخت فضاپیمای سرنشین‌داری برای انتقال و بازگرداندن فضانورد تا محدوده ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلومتری سطح زمین هستند.

«جهانگير جُدَي» رئيس مرکز ملي فضايي شد

سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري طي حکمي «جهانگير جُدَي» را به سمت رياست مرکز ملي فضايي منصوب کرد. به گزارش معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري، در حکم سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري آمده است: شايسته است در راه‌اندازي مرکز ملي فضايي با هدف هماهنگي،‌ سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و نظارت با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني مربوط در مراکز علمي و تحقيقاتي و با رعايت قوانين و مقررات اهتمام لازم صورت پذيرد.

هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه صنعتی امیرکبیر هفتمین دوره مسابقات ملی هوافضا در بخش دانش آموزی و دانشجویی را در بهار سال 94 در 11 لیگ برگزار می کند.

معرفی مسئول مرکز ملی فضایی تا پایان سال ۹۳

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: حکم فردی که قرار است مسئول مرکز ملی فضایی جمهوری اسلامی ایران باشد تا پایان امسال (سال ۹۳) صادر می‌شود.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، گفت: در رابطه با علم فضایی ایران چندین جلسه را تشکیل دادیم و برنامه‌ها را نهایی کردیم و کار مرکز ملی فضایی جمهوری اسلامی نیز به زودی آغاز می‌شود.

بررسی پیشنهاد رئیس جمهور در رابطه با مرکز ملی فضابی؛ موازی‌کاری در دانشگاه‌ها ممنوع

بخش‌های مختلف صنایع فضایی کشور، شامل وزارت دفاع، سازمان فضایی، دانشگاه‌ها و شرکت‌‌های دانش‌‌بنیان (دولتی و خصوصی) است که در تصمیم‌‌گیری‌های اخیر، سازمان فضایی از نهاد ریاست‌جمهوری منتزع و به وزارت ارتباطات ملحق شد. با توجه به این‌تصمیم، رییس‌جمهور دستور تاسیس مرکز ملی فضایی ذیل معاونت علمی را ابلاغ کرد که در این مرکز اهداف کلان، سیاست‌گذاری و ایفای نقش حاکمیتی در بخش‌‌های مختلف فضایی کشور دنبال می‌شود.

مرکز ملی‌فضایی راه درآمدزایی از فضا را باز می‌کند

متاسفانه با وجود ظرفیت‌های موجود در بخش خصوصی تا کنون نهادهای فضایی بالادستی مثل سازمان فضایی کشور توجه خاصی به این بخش نداشته‌اند و اگر مرکز ملی فضایی تاسیس شود می‌توان به بهبود این روند امیدوار بود زیرا چنین مرکزی با دستور رییس جمهور باید از تمامی ظرفیت‌های موجود کشور استفاده کند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi