پژوهشکده رانشگرهای فضایی، پژوهشگاه فضایی ایران
مرکز تحقیقات مهندسی در آذربایجان شرقی از سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را آغاز نمود. این مرکز در سال ۱۳۹۰ در پژوهشگاه فضایی ایران با عنوان پژوهشکده رانشگرهای فضایی ارتقاء یافته و ادامه فعالیت می دهد.
پژوهشکده سامانههای ماهواره، پژوهشگاه فضایی ایران
پژوهشکده تحقیقات فضایی در سازمان فضایی ایران، با مجوز شورای گسترش آموزش عالی، به منظور پاسخ گویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور در زمینه فناوریهای فضایی در سال ۱۳۸۶ راه اندازی شد و اینک با عنوان پژوهشکده سامانههای ماهواره در پژوهشگاه فضایی ایران فعالیت دارد.
پژوهشکده سامانههای حمل و نقل فضایی، پژوهشگاه فضایی ایران
این پژوهشکده از سال ۱۳۶۲ در عرصههای مختلف علمی و فنی به اجرای پروژههای متنوع کاربردی در راستای نیازهای ملی فعالیت داشته و از سال ۱۳۸۹ به سازمان فضایی ایران انتقال یافته است. پژوهشکده سامانههای حملونقل فضایی در حال حاضر یکی از پژوهشکدههای سیستمی پژوهشگاه فضایی ایران می باشد.
ماهنامه فضانورد
دورهی انتشار: ماهنامه
زبان: فارسي
صاحب امتياز: پژوهشکده سامانههای فضانوردی، پژوهشگاه فضایی ایران
مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان، پژوهشکده سامانههای فضانوردی
با توجه به نیاز روز افزون و لزوم ایجاد مرکزی برای جذب نخبگان و ارائه خدمات فنی و مهندسی به مراکز علمی و صنعتی کشور، پژوهشکده سامانههای فضانوردی اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان نموده است.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 94، دی ماه 92
در این شماره می خوانید: آیا سرعت مهمتر از پنهانکاری می شود؟ - تلاش روسیه برای منع صادرات موتور راکتی به آمریکا - مخازن سوخت مایع را سبک تر کنیم - چهارمین نمایشگاه توانمندی های صنایع هوافضایی ایران - لبه های دانش و فناوری هوافضای جهان در سال 2013 - دفاع از کروز - گزارشی از سیزدهمین نمایشگاه هوافضای دبی - فراخوان سیزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران - موشک کروز خا-55
مدلسازی و شبیهسازی دینامیک وسایل هوافضایی
نویسنده: پیتر اچ زیبفل
برگردان: دکتر فریبرز ثقفی، مهندس محمد فتحی
ناشر: موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف
قطع: وزیری
انجمن هوافضای ایران
انجمن هوافضای ایران انجمنی است که در زمینههای علمی، پژوهشی، تخصصی و فنی هوافضا در موضوعات مهندسی، تعمیر و نگهداری عملیاتی، حقوق، هوانوردی و فضانوردی برای اهداف صلحجویانه فعالیت میکند.
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران
این دانشکده در بخش مهندسی هوافضا در حال راهاندازی مقطع دکتری هوافضا و همچنین مقطع کارشناسي ارشد در گرایشهای مهندسي فضايي، آيروديناميك، سازههاي هوافضايي، سوانح هوايي و صلاحيت پروازي، جلوبرندگي، ديناميک پرواز و کنترل میباشد.