برگزاری نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور صاحبنظران نشست «پسا تحریم، صنعت حمل و نقل هوایی و نقش دانشگاه» را برگزار میکند. این نشست در روز سه شنبه، 28 اردیبهشت ماه در سالن همایشهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 8 تا 12 اردیبهشت 95 دو بخش دانشجویی و دانشآموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه صنعتی شیراز
امروزه اهمیت آزمایشهای تجربی آیرودینامیکی روی مدل اجسام کاملا مشهود و به اثبات رسیده است. در همین راستا دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه صنعتی شیراز اقدام به راهاندازی تونل باد مادون صوت جهت مطالعات آیرودینامیکی نموده است.
تولید موتور تامینکننده برق زمینی هواپیما در ایران
موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.
صنعت نگهداری، تعمیر و اورهال هواپیما
گردآوری و تالیف: امیر مهدوی
ناشر: انتشارات شهبازي
سال چاپ: چاپ اول 94
صفحات: 108صفحه
بها: 10800تومان
ايمني هواپيما و محيط هاي وابسته
گردآوری و تالیف: امیر مهدوی
ناشر: انتشارات شهبازي
سال چاپ: چاپ اول 93
صفحات: 100 صفحه
بها: 9800 تومان
برگزاری کارگاه ربات پرنده در جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر، آبان 94
انجمن رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر همزمان با برگزاری جشنواره بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر در آبان ماه سال 94، کارگاه های تخصصی در حوزه رباتیک برگزار مینماید. یکی از این کارگاهها، کارگاه 2 روزه ربات پرنده است که در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار میگردد.
در صورت تائید شورای عتف، فاز طراحی اولیه هواپیمای 150 نفره در دانشگاه امیرکبیر آغاز میشود
وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنایع و ارگانهای مختلف همکاری علمی و تحقیقاتی دارد، گفت: درحال حاضر این دانشگاه با وزارت دفاع، شرکت صاایران، شرکت مپنا، صنایع پتروشیمی، خودروسازی، کشتی سازی و بسیاری از صنایع دیگر همکاری میکند.
برنامه دانشگاه امیرکبیر برای طراحی جنگنده ملی و ساخت جت ۵۰ نفره
دکتر وزیری: قصد داریم طراحی جنگنده ملی را مانند جنگندههای نسل ۵ کشورهای پیشرفته داشته باشیم اما نمیخواهیم جنگنده را بسازیم بلکه قصدمان نشان دادن رشد تحقیقات کشور در این زمینه است.
تیم رباتهای پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد
در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.