مدلسازی و شبیهسازی دینامیک وسایل هوافضایی
نویسنده: پیتر اچ زیبفل
برگردان: دکتر فریبرز ثقفی، مهندس محمد فتحی
ناشر: موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف
قطع: وزیری
تخصيص قابليت اطمينان
نویسندگان: دكتر مهدي كرباسيان، مهندس محمدمهدي قوچاني
شمار صفحات: 144
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری
جو زمين و اثرات آن بر امواج الكترومغناطيس
نویسندگان: دكتر اصغر ابراهيمي، مهندس نسيم محمديان، مهندس عاطفه سهرابي، مهندس شاپور كرامت
شمار صفحات: 184
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری
انجمن هوافضای ایران
انجمن هوافضای ایران انجمنی است که در زمینههای علمی، پژوهشی، تخصصی و فنی هوافضا در موضوعات مهندسی، تعمیر و نگهداری عملیاتی، حقوق، هوانوردی و فضانوردی برای اهداف صلحجویانه فعالیت میکند.
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران
این دانشکده در بخش مهندسی هوافضا در حال راهاندازی مقطع دکتری هوافضا و همچنین مقطع کارشناسي ارشد در گرایشهای مهندسي فضايي، آيروديناميك، سازههاي هوافضايي، سوانح هوايي و صلاحيت پروازي، جلوبرندگي، ديناميک پرواز و کنترل میباشد.
مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر، دانشگاه امام حسین
مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر وابسته به دانشگاه امام حسین دارای انواع تونلهای باد فروصوت، گذرصوت و فراصوت میباشد. این مرکز با بیش از پانزده سال تجربه در زمینهی مباحث آیرودینامیک تجربی و نظری، تستهای تونل باد و تجهیزات اندازهگیری، به بخشهای علمی و صنعتی کشور خدماتی ارائه میدهد.
مرکز پژوهشی سامانههای پرتاب فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
نظر به اهمیت دستیابی به دانش مدرن طراحی سامانههای هوافضایی در کشور، به ویژه در حوزهی طراحی سیستمها، هستهی اولیهی این مرکز تحت عنوان آزمایشگاه تحقیقاتی بهینهسازی طراحی چندموضوعی (MDO) در مهر ماه سال 1382 فعالیت خود را در انشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی آغاز نمود.
آزمایشگاه تحقیقات فضایی، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
با توجه به روند رو به گسترش فعالیت های مرتبط با علوم و صنایع فضایی؛ لزوم پرداختن به تحقیقات زیربنایی در این گرایش خاص، بیش از پیش در کشور احساس می گردد. آزمایشگاه تحقیقات فضایی، در راستای جوابگویی به این نیاز روز کشور، در سال 1385 در دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی، تأسیس و راهاندازی شد.