بررسی پیشنهاد رئیس جمهور در رابطه با مرکز ملی فضابی؛ موازیکاری در دانشگاهها ممنوع
بخشهای مختلف صنایع فضایی کشور، شامل وزارت دفاع، سازمان فضایی، دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان (دولتی و خصوصی) است که در تصمیمگیریهای اخیر، سازمان فضایی از نهاد ریاستجمهوری منتزع و به وزارت ارتباطات ملحق شد. با توجه به اینتصمیم، رییسجمهور دستور تاسیس مرکز ملی فضایی ذیل معاونت علمی را ابلاغ کرد که در این مرکز اهداف کلان، سیاستگذاری و ایفای نقش حاکمیتی در بخشهای مختلف فضایی کشور دنبال میشود.
کارگاههای آموزشی چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران
در بخش کارگاه های آموزشی چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران سال 1393، تعداد 42 عنوان کارگاه توسط استادان و متخصصان برجسته حوزه هوافضای کشور در بازه زمانی 19 تا 21 اسفند ارائه میشود.
حمایت از تولیدکنندگان و بهرهبرداران محصولات دانشبنیان هوایی و هوانوردی ساخت داخل
براساس نخستین مصوبه کمیته سیاستگذاری توسعه هوانوردی عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولیدکنندگان و بهرهبرداران محصولات دانشبنیان هوایی و هوانوردی ساخت داخل مورد حمایت قرار میگیرند.
برگزاری بزرگترین نمایشگاه هوایی آسیا در هند
بزرگترین نمایشگاه هوایی آسیا در هند در حال برگزاری است. این نمایشگاه هوایی که از روز چهارشنبه گشایش یافت، به مدت پنج روزه ادامه دارد. در آیین گشایش این نمایشگاه هوایی آسیایی با عنوان «آیرو هند - 2015»، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، وابستگان نظامی کشورهای مختلف و نمایندگان 600 شرکت صنعت هوایی - دفاعی حضور داشتند.
کارگاه آموزشی-صنعتی طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل به روش طراحی مبتنی بر مدل
در حاشیهی چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، کارگاه آموزشی-صنعتی طراحی و پیاده سازی سیستم کنترل به روش طراحی مبتنی بر مدل برگزار میشود.
ناسا بدنبال کشف حیات فرازمینی در قمر «اروپا»
ناسا با درخواست رسمی بودجه 30 میلیون دلاری از کنگره به منظور کنکاش در قمر «اروپا» سیاره مشتری، یک جرم کیهانی دیگر را به فهرست اهداف فضایی خود اضافه کرد. به گزارش ایسنا، آژانس فضایی آمریکا طراحی یک کاوشگر بدونسرنشین را پشتیبانی مالی میکند که برای بررسی مکانهایی غیر از زمین و مریخ در منظومه شمسی یعنی جایی که حیات میتواند وجود داشته باشد، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 105، بهمن 93
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
صنعت هوافضا به سبک هندی یا آفریقایی!، آخرین تحولات صنعت موشکی تاکتیکی!، سهم خطاهای نرمافزاری در ناکامی سامانههای هوافضایی، چین: رشد دو رقمی در حوزهی دفاعی، آخرین رویدادهای حوزهی ماوراء صوت
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
عملیات پرتاب و فرود فضاپیمای آی ایکس وی با موفقیت پایان یافت
فضاپیمای آی ایکس وی (IXV)، تازه ترین ساخته سازمان فضایی اروپا، با موفقیت از جو زمین گذشت و پس از یکصد دقیقه و پیمودن ۳۲ هزار کیلومتر به زمین بازگشت.
سازمان فضایی اروپا در این عملیات توانست برای نخستین بار فضاپیمایی را طراحی و هدایت کند که مانند مدل آمریکا آن یعنی «دیسکاوری» یا «سایوز» روسی با موفقیت سفر رفت و بازگشت به فضا را صورت دهد.