رشد 407 درصدی اقتصاد فضایی در 20 سال آینده
اقتصاد جهانی فضا در سال 2040 به بیش از 1.1 تریلیون دلار می رسد و رشد اقتصاد جهانی فضا در مقایسه با رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهانی بسیار زیاد است.
آغاز تولید هواپیمای فراصوت کم صدا توسط شرکت لاکهید مارتین
شرکت لاکهید مارتین تولید هواپیماهای خود موسوم به "QueSST X-59" که مجهز به فناوری فراصوت کم صدا هستند را به طور رسمی آغاز کرد.
پرورش پهپاد در آزمایشگاه، به کمک فناوری نوظهور کمپیوتر (Chemputer)
زمانیکه با فناوری چاپگر سهبعدی، قسمتهای مختلفی از یک دستگاه را میتوان ساخت، این بار با فناوری "Chemputer" پژوهشگران قادر به تسریع فعل و انفعالات شیمیایی در مولکول می شوند که این امر باعث می شود یک هواپیمای پهپاد با مواد شیمیایی تولید شود و به جای تخصیص دادن چند ماه برای ساخت آن، فقط چند هفته مراحل تولید پهپاد به طول بیانجامد.
استفاده از فناوری نانو برای توسعه قابلیتهای نظامی جدید
در اوایل سال 2015 میلادی، سناتور اِسکامر، کمیته بودجه سنا را قانع کرد که این اعتبارات را افزایش دهند تا با اتکا بر آن، برنامه نظامی ManTech قادر باشد پروژههای جدیدی را در سال 2016 میلادی آغاز کند.
رتبه ایران در تولیدات علمی هوافضای جهان
بر پایهی دادههای پایگاه استنادی سایمگو در سال 2014 تا به امروز، تولیدات علمی حوزه مهندسی هوافضا، 21 هزار و 577 مدرک است که چین با 29 درصد، امریکا با 25 درصد، آلمان با 4 درصد، انگلستان و ایتالیا هرکدام با 3 درصد، به ترتیب بیشترین تولیدات علمی را در حوزه مهندسی هوافضا به خود اختصاص دادهاند.
دانشمندان در اندیشه چاپ سه بعدی در اعماق فضا
نوامبر سال گذشته شرکتی موسوم به «ساخت فضا» (Made in Space) که در کالیفرنیای آمریکا فعالیت دارد با رونمایی و راه اندازی دستگاه چاپ سه بعدی در ایستگاه فضایی بین المللی در صدر اخبار علمی جهان قرار گرفت.
هر آن چه نیاز دارید درباره سریعترین جت جهان بدانید
از آن جایی که جت ها برخی از هیجان انگیزترین وسایل نقلیه در جهان محسوب می شوند، محبوبیتشان به طور معمول فراتر از شرکت هایی است که آنها را تولید می کنند. مردم در سراسر جهان شیفته جت ها باقی مانده اند و هنگامی که بحث سرعت به میان می آید، این پرنده های آهنین حرف های زیادی برای گفتن دارند. یکی از خاصترین و البته سریعترین جت های جهان SR-71 Blackbird نام دارد.
ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سهبعدی
مهندسان شرکت جنرالالکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه دادهاند که کاملا از اجزای چاپ سهبعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتیمتر طول و 20 سانتیمتر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.
حمایت از تولیدکنندگان و بهرهبرداران محصولات دانشبنیان هوایی و هوانوردی ساخت داخل
براساس نخستین مصوبه کمیته سیاستگذاری توسعه هوانوردی عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تولیدکنندگان و بهرهبرداران محصولات دانشبنیان هوایی و هوانوردی ساخت داخل مورد حمایت قرار میگیرند.