متلب (MATLAB)
متلب (به انگلیسی: MATLAB) یک محیط نرمافزاری برای انجام محاسبات عددی و یک زبان برنامهنویسی نسل چهارم است. متلب برای گروههای مختلف مهندسان رشتههای مختلف از جمله مهندسی برق، مکانیک، هوافضا، رایانه و... کاربرد بسیاری دارد.
نشریه علمی-پژوهشی مهندسی هوانوردی
دورهی انتشار: دوفصلنامه
موضوع: علمي-پژوهشی (فنی مهندسی)
صاحب امتياز: دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری
نخستین کنفرانس ملی ناوبری
نخستین کنفرانس ملی ناوبری به همت دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری شهید کاظمی در بهمن 1393 برگزار میشود.
نخستین کنفرانس ملی ناوبری - بهمن 93
امروزه سنسورها و تجهیزات متنوعی به منظور اندازهگیری شتاب، موقعیت مرکز جرم و سرعت زاویهای یک جسم وجود دارد. یکی از حوزههای بسیار مهم در زمینه ناوبری که در کاربردهای عملی و صنعتی همچون صنعت هوافضا بسیار مورد توجه است، استفاده مناسب از این تجهیزات و خروجی سنسورهای مختلف برای تعیین موقعیت و جهتگیری در لحظههای مختلف از حرکت جسم است.
آشنایی با دیوار صوتی
دیوار صوتی (sound barrier) اصطلاحی است که در پرواز با سرعت حدود صوت و فراصوت مطرح میشود.
سامانههای ترمز هواپیما
پیشرفتهای به وجود آمده در فناورب مواد، روشهای طراحی و آزمونهای بعد از ساخت موجب گردیده که در کیفیت و کارایی ترمزهای هواپیماهای جت امروزی به طور چشمگیری بهبود حاصل شود و بدون اینکه فضای بیشتری را اشغال کند دارای وزن کمتری نسبت به ترمزهای قدیمی باشد.
دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری
اين دانشکده برنامههاي آموزشي آكادميك خود را همسو با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و با توجه به نیازمندیهای صنعت هوانوردی اجرا مي نمايد و در حال حاضر در 4 رشته اصلی تعمير و نگهداري هواپيما، مراقبت پرواز، الكترونيك و مخابرات و در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو میپذیرد.
همایش حمل و نقل هوایی ایران، آسیبشناسی و چالشها
همایش «حمل و نقل هوایی، آسیبشناسی و چالشها» در تاریخ 30 و 31 اردیبهشت ماه 93 به همت انجمن علمی حمل و نقل هوایی برگزار میشود.
همایش حمل و نقل هوایی ایران، آسیبشناسی و چالشها
همایش «حمل و نقل هوایی، آسیبشناسی و چالشها» در تاریخ 30 و 31 اردیبهشت ماه 93 به همت انجمن علمی حمل و نقل هوایی برگزار میشود.
از محورهای این همایش مدیریت، اقتصاد و بهرهوری، طراحی و برنامهریزی، سوانح و حوادث، تحریم و محدودیتها، خصوصیسازی و مشتریمداری، بازارگرایی، بهداشت و پزشکی هوایی است.
فراخوان پژوهشهای مشترک علمی در پرتاب کاوشگرهای فضایی ایران
پژوهشکده سامانههای فضانوردی قصد دارد بخشی از کاوشگرهای فضایی را به محمولههای علمی ـ اکتشافی اختصاص دهد تا با بررسی جنبههای مختلف توسعه علوم فضایی، زمینه انجام پژوهشهای مشترک علمی را با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه فضا و دیگر حوزههای علمی مرتبط فراهم کند. برای آگاهی بیشتر و شیوهی تنظیم پیشنهادیه (پروپوزال) به فایل راهنمای تنظیم پروپوزال (اینجا) و یا به نشانی www.ari.ac.ir مراجعه نمایید.