رشد 139 درصدی اقتصاد جهانی فضا و جای خالی ایران
عرصه فضا گرچه دستاوردهای درخشانی برای کشورمان به دنبال داشته و توانسته جایگاه ایران را ارتقا دهد اما این جایگاه هنوز از منظر اقتصادی برای کشور دستاورد نداشته است در حالی که میتوان با توسعه این بخش که فارغ از هرگونه دستاندازی قدرتهای جهانی است، توسعه اقتصادی را برای کشور به بار آورد.
برنامه سازمان فضایی ایران برای طراحی و ساخت ماهوارههای سنجشی با دقت یک متر/پرتاب 4 ماهواره تا سال 1404/تلاش برای استفاده از دادههای ماهواره "پیام" امیرکبیر
به گفته رئیس سازمان فضایی ایران، ماهوارههای "ناهید 1 و 2" و "ایرانست 1 و 2" تا سال 1404 در مدار ژئو قرار خواهند گرفت.
14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژههای فضایی که در انتظار تحقق وعدهها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند
14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز میرویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.
کاربردی شدن پژوهشها و فناوریهای فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیههای پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد
با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.
رونمایی از دستاوردهای ملی در روز فناوری فضایی/۴ ماهواره در نوبت پرتاب
ایران در حالی امسال روز فناوری فضایی را در روز چهارشنبه، ۱۳ بهمن ماه برگزار میکند که قرار است از ماهوارههای آماده پرتاب رونمایی کند. ماهواره «امید»، نخستین ماهواره ساخت ایران است که تمام تجهیزات آن در سازمان فضایی ایران طراحی و تولید شده است.
تصویر ماهواره فجر، طرح جلد نشریه روسیه
ماهنامه اخبار فضایی روسیه (новости космонавтики) که از معتبرترین نشریات علمی این کشور به شمار می آید به شکل ویژه به فعالیتهای فضایی ایران پرداخت و در شماره اخیر خود ماهواره ایرانی فجر در طرح جلد نشریه اخبار فضایی روسیه اختصاص داده شده است.
فراز و نشیبهای هوافضای ایران در سال ۹۳
سال ۹۳ را می توان سال تغییر ساختار سازمان فضایی ایران نامید که این تصمیم بر سایر برنامه ها و پروژه های حوزه فضا نیز تاثیر گذاشت و بسیاری از پروژه های فضایی کشور تحت تاثیر این تغییرات، دچار تغییر در برنامه زمان بندی شدند.
عمده اتفاقات مهم حوزه فضای کشور در نیمه دوم سال ۹۳ و پس از نهایی شدن تصمیمات برای ساختار جدید سازمان فضایی ایران به عنوان متولی عرصه فضای کشور اتفاق افتاد و در این سال پروژههایی چون پرتاب ماهواره و انجام مقدمات اعزام انسان به فضا دستخوش این تغییرات قرار گرفت.
جزئیاتی از ماهواره فجر/ مروری بر 4 مدارگرد ایرانی
ماهواره فجر که پس ماهواره های 'امید' ، 'رصد' و 'نوید' چهارمین ماهواره ایرانی در مدار زمین محسوب می شود که توسط متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و شرکت صنایع الکترونیک ایران ساخته شده است و مرکز هدایت و کنترل عملیات فضایی کشور به کمک شبکه ایستگاههای زمینی بومی عهده دار پشتیبانی و نظارت بر عملیات بهره برداری ماهواره فجر است.
شرکت مهندسی تعمیرات هواپیمایی فارسکو (فجرآشیان)
شرکت مهندسی تعمیرات هواپیمایی فجرآشیان عهدهدار ارائه خدمات در زمینه تعمیرات اساسی و اورهال و سایر بازرسیهای دورهای و عیر دورهای میباشد.