چند نکته کوتاه در مورد ناسا

دکتر فیروز نادری، یکی از متخصصان شناخته‌شده‌ی ایرانی ناسا، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی، نکات کوتاهی در رابطه با اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، نوشته است که ترجمه‌ی آن در ادامه ارائه می‌شود.

دوره 147 ام کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز در کرمانشاه

147 امین دوره کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز به همت اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 8 و 9 اسفندماه 1397 در کرمانشاه برگزار می‌گردد.

بلیط سفر به مریخ چند دلار است؟ / ایلان ماسک:‌ کمتر از ۵۰۰ هزار دلار

ایلان ماسک، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هوافضای «اسپیس‌ایکس»، می‌گوید بلیط سفر به مریخ برای مشتریان این شرکت کمتر از ۵۰۰ هزار دلار خواهد بود.

پهپادهای ایرانی با برند ملی اوج می‌گیرند

صنعت پهپاد برای کشور می‌تواند ارزش افزوده بالایی ایجاد کند به همین دلیل نیز بایستی به این صنعت ارزش‌آفرین توجه ویژه ای صورت گیرد.

ناسا به پروژه کاوشگری مریخ‌نورد "فرصت" پایان داد

ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافته‌های خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.

سفره غذایی ویژه فضانورد امارات در ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضانورد اماراتی در زمان پرواز به ایستگاه فضایی بین‌المللی از رژیم غذایی استاندارد فضانوردان روسیه استفاده خواهد کرد، اما به سفارش ویژه او خوراک اضافی از غذای عربی نیز تهیه خواهد شد.

پرتاپ ماهواره مخابراتی عربستان به فضا

منابع خبری سه شنبه شب گزارش کردند که ماهواره مخابراتی عربستان سعودی از پایگاه فضایی گویان فرانسه واقع در آمریکای جنوبی به فضا پرتاپ شده است.

ماه آینده: پرواز آزمایشی فضاپیمای «استارلاینر» بویینگ

پس از اعلام پرواز آزمایشی کپسول "دراگون" اسپیس‌ایکس در تاریخ ۲۸ فوریه، کپسول "استارلاینر" متعلق به شرکت بویینگ نیز که مانند "دراگون" قابلیت حمل فضانوردان را به فضا دارد، نخستین پرواز آزمایشی خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی در ماه آینده انجام خواهد داد.

گشایش نخستین مرکز مأموریت‌های فضایی سرنشین‌دار در هند

ارسال فضانوردان به فضا تنها محدود به چند کشور پیشرو در فضا نخواهد بود و در همین راستا کشور هند نخستین مرکز مأموریت‌های فضایی سرنشین‌دار را تأسیس کرده است.

اسپیس‌ایکس موتورهای راکت نسل جدید خود را آزمایش کرد

اسپیس‌ایکس نخستین موتور راکت نسل بعدی خود موسوم به «رپتور» را آزمایش کرد. موتورهایی قدرتمند که قرار است نیروی پیشرانه مورد نیاز فضاپیماهای نسل بعدی این شرکت را تامین کنند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری