موشک فالکون سال آینده پرتاب می شود
پرتاب موشک فالکون اسپیس ایکس در حالی در بهار سال ۲۰۱۶ میلادی انجام می شود که تاکنون چندین پروژه انتقال تجهیزات و مواد غذایی به فضا با شکست های متوالی مواجه شده بودند.
الحاق فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی بینالمللی
کپسول سایوز TMA-18M روز چهارشنبه (11 شهریور) از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا اوج گرفت و حامل سرگی ولکوف روسی، آندریاس موگنسن دانمارکی و آیدن آیمبتوف قزاقستانی بود.
10 اختراع برتر ناسا را بشناسيم
اداره ملي هوانوردی و فضایی آمريکا، ناسا، اجراي برنامههاي فضايي غيرنظامي اين کشور را بهعهده دارد. جمع کثيري از نخبگان علمي در رشتههاي مختلف از نجوم، فيزيک و شيمي گرفته تا زيستشناسي و علم مواد در اين مجموعه فعاليت ميکنند و از زمان تاسيس آن در سال 1958 توانستهاند به پيشرفتهاي شگرفي دست يابند
تکمیل آزمايشهاي موتور موشكي RS-25 کپسول فضایی اوریون
آزمایشهای ناسا که روز پنجشنبه (پنجم شهریور) به پایان رسیدند، هفتمین آزمایشهای عملیاتیکردن قویترین موتور دارای سوخت مایعی به شمار میآیند که کپسول فضایی اوریون را در نخستین ماموریت سرنشیندار خود عازم فضا میکنند.
واکنش رسانهها به کپیبرداری سفینه تازه روسها از روی سفینه ناسا
تازهترین سفینه نفربر روسی به فضا در دوازدهمین نمایشگاه هوافضای ماکس رونمایی شد و برای نخستینبار در معرض دید عموم قرار گرفت. این فضاپیما که برای انتقال انسان به مأموریتهای فرود فضایی طراحی شده است، هنوز نامی ندارد و حتی هنوز آزمایش هم نشده است؛ اما رسانهها به نکته جالبی درباره آن پی بردند.
پرتاب فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی بینالمللی
فضاپیمای روسی سایوز امروز (چهارشنبه) سه فضانورد را به سمت ایستگاه فضایی بینالمللی برد. بر روی فضایپیمای سایوز، سه فضانورد به نامهای «سرگئی ولکوف» از آژانس فضایی روسیه، «آندریاس موگنسن» از آژانس فضایی اروپا و «آیدین آیمبتوف» از آژانس فضایی قزاقستان حضور دارند.
توربوپمپ موتور موشکی چاپ سهبعدی ناسا با موفقیت آزمایش شد
ناسا به تازگی نوعی توربوپمپ موتور موشک چاپ سهبعدی را با موفقیت در مرکز پرواز فضایی مارشال واقع در آلاباما آزمایش کرده است. این توربوپمپ پیچیدهترین بخش موتور موشک چاپی سهبعدی لقب گرفته که تاکنون ساخته شده است.
ماموریت روزتا؛ فصل جدیدی از دانش بشر درباره شکل گیری حیات
ماموریت روزتا نگاه ما را نسبت به دنباله دارها تغییر داده و چشم انداز جدیدی از منشاء حیات را ایجاد کرده است. کاوشگر فیله موفق به کشف مولکولهای آلی روی سطح دنباله دار «چوری» شده است.
برنامه ریزی دوباره مغز فضانورد پس از بازگشت به زمین
وی می افزاید: «حالت بی وزنی، خوب و خوشایند است. بالا و پایین دیگر وجود ندارد. ماهیچه قلب دیگر نباید برای رساندن خون به مغز، خون را با فشار به سمت بالا بفرستد، در نتیجه ماهیچه های بدن از جمله ماهیچه قلب تباه می شود، چون دیگر تحت فشار نیست.»
روباتهای مارمولکنما بر بدنه ایستگاه فضایی بینالمللی
هماکنون دانشمندان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در کالیفرنیا بر روی ساخت دستگیرههای مخصوصی شبیه پنجه مارمولک کار میکنند که به روباتها امکان بالا رفتن از دیواره عمودی ایستگاه فضایی بینالمللی را میدهد.