ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015

پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعه‌های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دست‌آوردهای پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.

سخنرانی علمی: چالش‌های قرن بیست‌ویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری (مهر 94)

سخنرانی علمی با موضوع «چالش‌های قرن بیست‌ویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری» از سلسله سخنرانی‌های علمی پژوهشگاه هوافضا و انجمن هوافضای ایران در مهر ماه 94 برگزار می‌شود.

تصاویری که ناسا از وجود آب در مریخ منتشر کرد

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا همزمان با برگزاری نشست خبری خود درباره کشف آب در مریخ تصاویری در این رابطه منتشر کرده است. رگه‌های تیره روی تپه‌ها و کوه‌ها نشان دهنده وجود آب هستند.

کند شدن شبکه اینترنت در جهان به دلیل خبر پیدا شدن آب در مریخ

به گزارش خبرآنلاین، پژوهشگران ناسا در برنامه تلویزیونی که به‌صورت زنده از اینترنت  پخش شد، باعث شدند تا بسیاری از کاربران ضمن توئیت کردن خبر شگفتی‌ساز ثابت شدن آب در مریخ، به سمت اینترنت و اخبار مربوطه حمله ور شوند و به همین خاطر شبکه اینترنت در سراسر جهان به ناگهان کند شد.

در یک رویداد تاریخی، ناسا وجود آب در مریخ را تایید کرد

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا در نشستی خبری وجود آب در مریخ را تائید و اعلام کرده که در ماههای گرم آب جاری در این سیاره وجود دارد.

پرتاب موفق‌آمیز نخستین رصدخانه فضایی هند

سازمان تحقیقات فضایی هند امروز‌(دوشنبه) با موفقیت نخستین رصدخانه فضایی «Astrosat» خود را به مدار پرتاب کرد. پرتاب موفق این رصدخانه فضایی، هند را به یکی از کشورهای دارای این فناوری پس از آمریکا، ژاپن، روسیه و اروپا تبدیل کرده است.

به‌کارگیری فناوری ماهواره ای برای نجات جان پناهجویان

در حفظ امنیت و سلامت کشتیها در دریاها، ماهواره های مختلفی نقش دارند. برخی از این ماهواره ها مانند ناوگان ماهواره های اروپایی موسوم به «سنتینل» مجهز به  رادار و ابزارهای اپتیکی هستند و برخی دیگر مثل مجموعه ماهواره های کانادایی موسوم به “اگزکت ارت” پیامهای شناسایی خودکار کشتیها را دریافت می کنند.

آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟

از زمان آغاز ماموریت کپلر در سال 2009، دانشمندان دریافته اند که میلیون ها سیاره به دور ستاره خود در حال گردش هستند. اما این یافته ها به ارائه پاسخ درباره یکی از بزرگترین پرسش های نوع بشر یعنی "چرا کسی تاکنون با ما تماسی برقرار نکرده است؟" کمکی نکرده است.

نخستین رصدخانه فضایی هند با هدف مطالعه اجرام کیهانی به فضا پرتاب می‌شود

آژانس فضایی هند به دنبال پرتاب نخستین رصدخانه فضایی این کشور با هدف مطالعه اجرام کیهانی است. این رصدخانه فضایی Astrosat نام دارد و در 28 سپتامبر (ششم مهرماه) بر روی موشک PSLV-C30 به فضا اوج می‌گیرد.

انتقال صخره‌های مریخی به زمین با اژدهای سرخ ناسا

ناسا قصد دارد به منظور بررسی آثار حیات باستانی کشف شده در مریخ طی یک پروژه، نمونه سنگ‌هایی که مریخ‌نورد 2020 جمع‌آوری کرده را اوایل سال 2022 به زمین منتقل کند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi