پرواز گلایدر فضایی ایرباس

شرکت ایرباس، گلایدر فضایی خود را با نام Perlan 2 به پرواز در آورد. از نکات قابل توجه در مورد این محصول جدید ایرباس، توانمندی پرواز در دمای منفی ۵۷ درجه سانتیگراد است، یعنی شبیه به دمایی که در سیاره مریخ وجود دارد.

آزمایش موفقیت‌آمیز هواپیمای شخصی الکتریکی دانشگاه مونیخ آلمان

مبتکران دانشگاه مونیخ آلمان با پشتیبانی و سرمایه‌گذاری سازمان فضایی اروپا موفق شدند نخستین پرواز یک هواپیمای نمونه عمود پرواز را، که برای استفاده شخصی طراحی شده است، با پیروزی پشت سر بگذارند.

برگزرای رزمایش مشترک "امنیت هوافضایی 2016" توسط روسیه و چین

براساس برنامه اعلام شده، روسیه و چین رزمایش مشترک کامپیوتری فرماندهی - ستادی «امنیت هوا - فضایی- 2016» را برگزار می کنند.

آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه صنعتی شیراز

امروزه اهمیت آزمایش‌های تجربی آیرودینامیکی روی مدل اجسام کاملا مشهود و به اثبات رسیده است. در همین راستا دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه صنعتی شیراز اقدام به راه‌اندازی تونل باد مادون صوت جهت مطالعات آیرودینامیکی نموده است.

آغاز آموزش فضانوردان بر روی فضاپیمای اوریون برای سفر تاریخی به سیاره سرخ

فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و می‌تواند انسان‌ها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این پیمایه، سنگ‌بنای برنامه اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.

ابداع شیوه ای برای کنترل هواپیماهای بدون سرنشین

سازمان هواپیمایی فدرال آمریکا نوعی هواپمای بدون سرنشین با نام «SkyTracker» را تولید کرده اند که با گشت زنی در اطراف فرودگاهای این کشور اقدام به شناسایی دیگر هواپیماهای بدون سرنشین می کند.

شناسایی کوسه‌های استرالیایی به کمک پهپادها

استرالیا با داشتن خط ساحلی بسیار طویل و افزایش آمار حمله کوسه ها به شناگرها در این منطقه دست به ابتکار جالبی زده است و با بهره بردن از هواپیماهای بدون سرنشین اقدام به شناسایی کوسه های موجود در سواحل این کشور می کند.

پارک‌های هوانوردی راه‌اندازی می‌شود

دبیر کمیته هوانوردی عمومی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی از راه‌اندازی پارک‌های هوانوردی در آینده‌ای نزدیک در کشور خبر داد. در واقع این پارک های هوانوردی همان نمایشگاه‌های هوایی و هوانوردی هستند که ستاد توسعه هوایی و هوانوردی برای تحقق این موضوع با شهرداری‌ها مذاکراتی داشته و در این راستا تفاهم نامه هایی نیز منعقد کرده است.

جهان در انتظار نسل جدید هواپیماها

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، اعلام کرده که هدف اصلی از توسعه چنین ایده ای آزمایش دسته جدیدی از فناوری های نوظهور در زمینه هوانوردی است. ناسا در نظر دارد تا در خلال این پروازها مواد کامپوزیتی جدیدی را به بوته آزمایش بگذارد. همچنین بررسی دقیق موتورهای پیشرفته و بال‌های تبدیل شونده هواپیماها از دیگر اهدافی است که در این برنامه مد نظر قرار می گیرد.

مشخصات هواپیمای مسافربری پهن‌پیکر ایرباس A380 که ایران می‌خرد

A380 یک هواپیمای مسافربری پهن‌پیکر، چهار موتوره و دوطبقه ساخته شرکت اروپایی ایرباس است. در سال ۲۰۰۷ نخستین پرواز آن برای شرکت هواپیمایی سنگاپور انجام شد. این پرواز از سنگاپور به مقصد سیدنی استرالیا انجام شد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi