وبینار صفر تا صد راهاندازی یک كسبوكار نوپا به همراه معرفی چند نمونه از سرريز فناوریهای فضایی تجاری شده (اسفند 99)
این وبینار به همت پژوهشگاه فضایی ایران در تاریخ 17 اسفندماه 99 برگزار میشود.
چالشها و فرصتهای استارتاپها در ایران / گفت و گو با ایمان شفیعینژاد، عضو هیات علمی پژوهشگاه هوافضا
نخستین استارتاپ فضایی خصوصی هند / چالشها و فرصتهای استارتاپها در ایران / نقش دانشگاهها در پیشبرد فعالیتهای استارتاپی / نقش کسبوکارهای هوافضایی و به خصوص فضایی / حلقه مفقوده صنعت فضایی ایران
فعالیت استارتآپهای فضایی برای سرمایهگذاران جذاب شد
موسسه Bryce بهتازگی گزارشی از روند سرمایهگذاریهای سال ۲۰۱۹ روی شرکتها و استارتآپهای فضایی دنیا منتشر کرده که نشان میدهد روند سرمایهگذاری در این حوزه رو به افزایش است.
همکاری روسیه و ژاپن برای ارسال ربات به ماه
دو شرکت و استارتآپ روسی و ژاپنی قصد دارند تا در قالب همکاری مشترک، رباتی کنترل از راه دور برای پژوهش بر سطح ماه تولید کنند.
اعلام آمادگی دیجیکالا نکست برای نقشآفرینی در حوزه فضایی (+تصاویر)
کوچکسازی، ارزان شدن و قابلیت تولید انبوه ماهوارهها که حاصل توسعه فناوری است باعث شده امروزه صنایع فضایی و ماهوارهای به عنوان یک صنعت استراتژیک محسوب شوند که میتوانند آینده را دچار تحول نمایند.
ارائه خدمات متنوع به بخش خصوصی، دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان و نوپا
در آزمایشگاه سنجش از دور سازمان فضایی ایران صورت میگیرد.
راکت «الکترون» شرکت فضایی «راکت لب» 13 ماهواره مکعبی ناسا را در مدار قرار داد
"راکت لب" بازار پرتاب ماهوارههای کوچک را هدف قرار داده است و این بدان معنی است که این شرکت هزینههای پرتاب را برای مشتریانی که محمولههای سنگینی ندارند، به طور چشمگیری پایین میآورد.
ساخت روبات پرنده غریق نجات توسط یک استارتاپ اسپانیایی (+تصاویر)
استارتاپ اسپانیایی "GeneralDrones" روبات پرنده ای ساخته است که غریق نجات است و میتواند جان افرادی که در حال غرق شدن در دریا هستند را نجات دهد.
نوآوردگاه فضایی 2: رویداد شناسایی و توانمندسازی کسب و کارهای فضاپایه
«نوآوردگاه » رویدادی آموزشی - عملی است که به کارآفرینان جوان آموزش می دهد که چگونه می توانند بر پایه ایده های نوآورانه خود، کسب و کاری راه بیاندازند و آن را توسعه دهند.
یک شرکت نوپای فضایی دو راکت تجاری پرتاب میکند (+تصاویر)
استارتاپ فضایی "راکت لب" اعلام کرد دو تاسواره جدید را در بازه کمتر از دو ماه به فضا خواهد فرستاد. هر دو ماموریت از پایگاه فضایی شرکت مستقر در نیوزلند پرتاب خواهند شد.