«برایان می» به «آژانس فضایی اروپا» پیوست

«برایان می» آهنگ‌ساز، خواننده، نوازنده گیتار و اخترفیزیکدان انگلیسی به «گروه رهگیر دنباله‌دار» آژانس فضایی اروپا پیوسته است.

ناسا پروژه‌های باستان‌شناسی منظومه خورشیدی را معرفی کرد/پرتاب فضاپیماهای لوسی و سایک در سال 2021 و 2023 به فضا

فضاپیمای رباتیک «Lucy» قرار است در سال 2021 میلادی به فضا اعزام شود تا روی سیارک‌های «تروژان» مشتری تحقیق کند. پروژه دیگر فضاپیمای Psyche نام دارد. این فضاپیما در سال 2023 به فضا می‌رود تا به یک جرم آسمانی به نام Psyche16 در کمربند کیپر برسد.

ناسا به پلوتو کاوشگر می‌فرستد

رئیس اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، ضمن گرامیداشت نخستین سالگرد عبور فضاپیمای نیوهورایزنز از فراز پلوتون از آغاز پروژه مطالعاتی برای ارسال کاوشگر به این سیاره خبر داد.
اکنون فضاپیمای نیوهورایزنز بیش از 482 میلیون کیلومتر دورتر از پلوتون و در مسیر کمربند کویپر قرار دارد.

رؤیای ارتباطات لیزری در فضا محقق می‌شود

ایده جایگزین سازی این سیستم با پرتوهای لیزری از مدتها پیش مطرح بوده و حالا به نظر می رسد با پروژه آژانس فضانوردی اروپا این ایده رنگ واقعیت به خود گرفته و ارسال اطلاعات در فضا با سرعتی ماورای تصور صورت گیرد.

آخرین یافته‌های کاوشگر نیوهورایزنز؛ آسمان آبی و دریاهای یخ زده سطح پلوتو

بر پایه‌ی آخرین اعلامیه ناسا درباره اکتشافات پروژه «نیوهورایزنز» به معنی «افق‌های نو»، آسمان سیاره کوتوله پلوتو، آبی و سطح آن پر از دریاهای مملو از آب یخ‌زده است.

از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانه‌ی خورشیدی رسیدیم (+عکس)

کشف پلوتو به سال ۱۹۳۰ باز می‌گردد زمانی که در تلسکوپ‌هایمان چند پیکسل خاکستری تار مشاهده کردیم. با‌گذشت سال‌ها هنوز درباره‌ی این سیاره چیز زیادی نمی‌دانستیم تا زمانی که فضاپیمای افق‌های نو تصاویری با بیشترین جزئیات را از سطح این سیاره و ماه‌های آن به زمین ارسال کرد، اما چگونه توانستیم به دورترین سیاره‌ی منظومه‌ی خورشیدی برسیم و در آنجا چه دیدیم؟

 

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری