«برایان می» به «آژانس فضایی اروپا» پیوست
«برایان می» آهنگساز، خواننده، نوازنده گیتار و اخترفیزیکدان انگلیسی به «گروه رهگیر دنبالهدار» آژانس فضایی اروپا پیوسته است.
گزارشها حاکی از آن است که "برایان می" (Brian May) آهنگساز، خواننده و گیتاریست انگلیسی به "گروه رهگیر دنبالهدار" آژانس فضایی اروپا ملحق شده است.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران اخیرا اعلام کردهاند «برایان می» نوازنده مشهور گیتار به آژانس فضایی اروپا ملحق شده است. قابل ذکر است دکتر "برایان می" علاوه بر نواختن گیتار همچنین یک اخترفیزیکدان شاخته شده است که اکنون بنابر گزارشها قرار است به گروهی در سازمان آژانس فضایی اروپا بپیوندد که هدف آنها ایجاد یک تصویر سهبعدی از یک سیارک یا دنبالهدار است.
شاید تاکنون خیلی از افراد ندانند اما برایان می دارای مدرک دکترا در رشته اخترفیزیک است. چند روز پیش اعلام شد که وی به "گروه رهگیر دنبالهدار" (Comet Interceptor Group) آژانس فضایی اروپا پیوسته است.
گروه رهگیر دنبالهدار از سه فضاپیما تشکیل شده است که این سه فضاپیما یک دنبالهدار یا جسم بین ستارهای را که تازه وارد سیستم منظومه خورشیدی داخلی می شود را مورد بررسی قرار میدهند. سه فضاپیما به طور همزمان جسم را از چندین نقطه مشاهده میکنند و در نهایت یک مدل سهبعدی از جسم مذکور ایجاد میکنند.
برایان می در سال ۱۹۶۸ مدرک کارشناسی خود در رشته علوم فیزیک را از کالج سلطنتی لندن اخذ کرد. در بین سالهای ۱۹۷۰ و ۱۹۷۴ می دانشجوی دکترا کالج سلطنتی لندن بود.
البته این نخستین بار نیست که وی علاقه خود درباره فضا را نشان میدهد چرا که اوایل سال جاری میلادی نیز وی یک آهنگ برای پرتاب تاریخی فضاپیمای رباتیک افقهای نو یا "نیوهورایزنز" (New Horizons) ناسا که هدف آن بررسی و جمع آوری اطلاعات از "اولتیما تیول" (Ultima Thule) است، نوشته بود.
جرم فرانپتونی "Ultima Thule" در کمربند کویپر قرار دارد و چهار میلیارد مایل از زمین فاصله دارد و در لبه تاریک منظومه شمسی قرار دارد. خورشید از این مکان بسیار دور است و به همین دلیل میتوان دریافت که این ناحیه نمیتواند درخشانتر از یک ستاره باشد.
نام آهنگی که وی آن را سراییده New Horizons (Ultima Thule Mix) است.
برایان می طی یک سخنرانی گفت: این آهنگ یک سرود برای تلاش انسان و ادای احترامی به کنجکاوی انسانها در جهان است.
در ادامه بخوانید:
از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانهی خورشیدی رسیدیم (+عکس)
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)