ناكامی فضایی، دو مقام دیگر روسی را به زندان فرستاد

مسكو افزون بر درآمد پرتاب های فضایی، اعتبار ویژه ای در این حوزه برای خود قائل می باشد و در صدد حفظ آن و ایمنی كامل پرتاب های آینده است.

تأخیر در پروژه فرود روی مریخ روسیه-اروپا

پروژه فرود و اکتشاف روی مریخ که پروژه‌ای مشترک میان سازمان فضایی فدرال روسیه و سازمان فضایی اروپاست و قرار است در دو مرحله انجام شود، شامل یک ماهواره مریخ‌گرد و یک مرکز فرود روی مریخ به همراه یک مریخ‌نورد است که می‌تواند تا عمق دو متری سطح را حفاری و نمونه‌برداری و آزمایش کند.

هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر

هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 8 تا 12 اردیبهشت 95 دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

گشایش نخستین رستوران با پهپادهای پیشخدمت‌ در هلند

20 دانشجو این پروژه جالب را راه‌ انداخته‌اند و حدود 9 ماه را صرف توسعه و ساخت این پهپادهای خودمختار کرده‌اند تا نشان دهند که چگونه این ابزارهای پرنده کوچک می‌توانند به بخش مهمی از زندگی روزمره مدرن تبدیل شوند.

ناسا سيستم ملي كنترل ترافيك ربات هاي پرنده را آزمايش مي كند

اگر تنها نيمي از كسب وكارهاي فعال در حوزه ربات هاي پرنده موفق شوند، به زودي ترافيك هوايي به يك پديده طبيعي شهري بدل خواهد شد. براي حل اين مشكل، ناسا يك سيستم مديريت ترافيك هوايي را براي ربات هاي پرنده توسعه داده و امروز براي اولين بار آن را آزمايش مي كند.

چین پس از آمریكا، مشتری موتور موشك های فضایی ساخت روسیه شد

همزمان با اعلام نیاز آمریكا برای خرید موتورهای موشك فضایی از روسیه، چین نیز پیشنهاد داد در ازای دریافت این نوع از موتورها، آخرین دستاوردهای الكترونیكی دانشمندان چینی را به مسكو تحویل خواهد داد.

آزمایش موفقیت‌آمیز بالگرد چند موتوره الکتریکی (+تصاویر)

شرکت E-Volo یکی از پیشتازان عرصه ساخت هلی‌کوپترهای الکتریکی برای حمل انسان است که تاکنون نمونه‌های اولیه مختلفی از نیمه‌پهپادهای خود ارائه داده است اما مدل تازه که Volocopter VC200 نام دارد، توانسته است، موفقیت خاصی به‌دست بیاورد.

آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه صنعتی شیراز

امروزه اهمیت آزمایش‌های تجربی آیرودینامیکی روی مدل اجسام کاملا مشهود و به اثبات رسیده است. در همین راستا دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه صنعتی شیراز اقدام به راه‌اندازی تونل باد مادون صوت جهت مطالعات آیرودینامیکی نموده است.

آمادگی کاوشگر ژاپن برای بررسی سیاره ناهید

کاوشگر "آکاتوسکی" ژاپن در اصل قرار بود در دسامبر 2010 به سیاره ناهید برسد، اما خراب شدن موتور باعث شد فضاپیما هدف خود را از دست داده و به مدار اطراف خورشید برود اما در دسامبر 2015 کنترلگرهای آکاتسوکی آن را مجددا به سمت سیاره هدایت کردند و اکنون این فضاپیما برای آغاز عملیات علمی خود آماده شده است.

آغاز آموزش فضانوردان بر روی فضاپیمای اوریون برای سفر تاریخی به سیاره سرخ

فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و می‌تواند انسان‌ها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این پیمایه، سنگ‌بنای برنامه اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi