5 انگیزه اساسی خلبان‌ها برای ادامه کار چیست؟

نشریه‌ی فلایت با همکاری شرکت گوس به تازگی در خصوص الویت‌های خلبانان در محیط کار نظرسنجی کرد و بر خلاف انتظار، دستمزد بیشتر الویت خلبانان نبود!

عوامل انسانی در هوانوردی

نویسنده: دکتر محسن آزاد
سال چاپ: 1397
تعداد صفحات: 336

کارایی و نقش هواپیماهای مسافربری برقی برای استفاده در مسیرهای کوتاه

مرکز هوافضای آلمان (DLR) و موسسه تحقیقاتی هوافضای این کشور سرگرم مطالعه در زمینه نحوه عملی ساختن استفاده از هواپیماهای مسافربری الکتریکی هستند.

نخستین کاوشگر را ژاپن به قمر مریخ می‌فرستد

آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن (جاکسا) می‌خواهد اولین کشوری باشد که به قمرهای مریخ کاوشگر می‌فرستد و دولت ژاپن به طور رسمی انجام این ماموریت را تصویب کرد.

استخدام کارشناس اسبق ناسا برای نخستین مأموریت تاریخی سرنشین‌دار اسپیس‌ایکس

فضاپیمای سرنشین‌دار «کرو دراگون» حامل فضانوردان آمریکایی به نام «باب بهنکن» و «داگ هورلی» خواهد بود که اکنون تحت تمریناتی برای این پرواز فضایی قرار دارند.

نمایشگاه هوایی سنگاپور 2020 زیر سایه ویروس کرونا (+تصاویر)

نمایشگاه هوایی سنگاپور (بزرگترین ایرشو آسیا) امسال (2020) با وجود لغو حضور حدور ۷۰ شرکت از جمله لاکهید مارتین، شرکت‌های بزرگ چینی و هلدینگ‌های بنام روسی افتتاح شد.

کوادکوپتر چیست و چگونه کار می‌کند؟

واژه «کوادروتور» که از ترکیب دو واژه «کواد» و «روتور» تشکیل شده است دقیقاً به همان وسیله‌ای اشاره می‌کند که پیش از این تحت عنوان «کوادکوپتر» معرفی شده بود.

مریخ‌نورد «مارس 2020» ناسا برای پرتاب آماده می‌شود

کاوشگر مریخ «مارس ۲۰۲۰» پس از فرود بر سطح مریخ در سال ۲۰۲۱ باید مسیرهای زیادی را بپیماید.

«وویجر ۲» خیال بازنشسته شدن ندارد

کاوشگر «وویجر ۲» که بیش از ۴۰ سال است که مشغول فعالیت و کاوش است و اخیرا دچار مشکلات فنی شده و به خواب رفته بود، دوباره با تلاش مهندسان ناسا از فاصله ۱۸.۵ میلیارد کیلومتری دوباره احیا شده است.

آژانس فضایی اروپا: سابقه طولانی در کاوش و مطالعه خورشید داریم

پس از پرتاب کاوشگر فضایی «اولیس» در سال ۱۹۹۰ ما چندین ماموریت کاوش و بررسی خورشید از جمله «رصدخانه‌ی خورشیدی و هورسپهری» یا سوهو، فضاپیمای «کلاستر» و ماهواره «پروبا-۲» داشته‌ایم.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری