تماشا: دیدار با رباتهای پرندهی آینده (از مجموعه سخنرانیهای کنفرانس TED)
آنچه در ابتدا برای سرگرمی ساخته شد در راه تبدیل شدن به یک صنعت چندین میلیون دلاری است بازرسی، نظارت برمحیط زیست، عکس برداری وف یلمبرداری و روزنامه نگاری اینها تنها برخی از کاربردهای احتمالی برای پهپادهای تجاری است، و آنچه اینها را توانمند میسازد قابلیتهایی هستند که در حال توسعه در مراکز تحقیقاتی در سراسر دنیا میباشند.
سقوط هواپیمای ایرلندر 10، بزرگترین هواپیمای جهان
هواپیمای Airlander ۱۰ به طول ۹۲ متر که به عنوان بزرگترین هواپیمای جهان و یک کشتی هوایی محسوب میشود به هنگام فرود بر روی فرودگاه «کاردینگتون» انگلیس به نوعی سقوط کرد. این هواپیمای غول پیکر در زمان فرود با نوک هواپیما بر روی زمین نشست اما خوشبختانه به دلیل سرعت و ارتفاع کم آن به خدمه Airlander ۱۰ آسیبی وارد نشد.
پروژهی واهانا، تاکسی پرندهی خودران شرکت ایرباس
پروژه واهانا از ماه فوریه آغاز شد و قرار است نخستین پرواز آزمایشی آن در اواخر سال 2017 انجام شود. به رغم جوان بودن نسبی این پروژه، ایرباس در مورد آیندهای که کارمندان با استفاده از یک پهپاد در محل کار خود حاضر میشوند، خوشبین است.
رونمایی از هواپیمای غولپیکر ایرلندر 10، بزرگترین پرنده جهان (+تصاویر)
بزرگترین هواپیمای جهان در حالی در بریتانیا رونمایی شد که طی آن چندین مورد آزمایش مختلف زمینی بر روی آن صورت گرفت تا همه چیز برای نخستین پرواز آزمایشی آن مهیا شود. این کشتی هوایی که ۹۲ متر طول و ۴۳.۵ متر عرض دارد به گونهای طراحی شده که در برابر بادهای شدیدی به سرعت ۱۵۷ کیلومتر به خوبی مقاومت می کند.
ورکشاپ نقشهبرداری هوایی با پرنده بدون سرنشین؛ مرداد 95
«ورکشاپ نقشهبرداری هوایی با پرنده بدون سرنشین» به همت شاخه دانشجویی اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در مرداد ماه 1395 برگزار میگردد.
دیجیکالا برگزار میکند: نخستین مسابقهی رباتهای پرندهی حمل کالا، تابستان 95
نخستین مسابقهی «رباتهای پرندهی حمل کالا»، زمستان 94 آغاز شد. پس از فراخوان اولیه، درمجموع 63 تیم از سراسر كشور در مسابقه ثبتنام کردند. تیمها پس از محکزدن آمادگی خود در پیشمسابقه، اواخر تابستان 95 برای قهرمانی در مسابقه رقابت خواهند کرد.
هلیتاکسی، تاکسی پرندهی خودران شرکت ایروینچی (+تصاویر)
یک شرکت کانادایی برای حل معضل ترافیک و حمل و نقل مسافران، بالگردی با قابلیت هدایت خودکار طراحی کرده است که به زودی نخستین پرواز آزمایشی آن انجام می شود.
چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395
مجموعه مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده «آینده پروازان» (دانشآموزی)، «هماسازان» (دانشجویی) و «دیو سپید» (حرفهای) برگزار میگردد و ثبتنام چهارمین دوره این مسابقات از 29 خرداد تا 19 تیر 1395 و در رده هماسازان آغاز خواهد شد.
ناسا سيستم ملي كنترل ترافيك ربات هاي پرنده را آزمايش مي كند
اگر تنها نيمي از كسب وكارهاي فعال در حوزه ربات هاي پرنده موفق شوند، به زودي ترافيك هوايي به يك پديده طبيعي شهري بدل خواهد شد. براي حل اين مشكل، ناسا يك سيستم مديريت ترافيك هوايي را براي ربات هاي پرنده توسعه داده و امروز براي اولين بار آن را آزمايش مي كند.
سریعترین هواپیمای جهان چگونه سر از موزه درآورد؟
از SR-۷۱ Blackbird به عنوان سریعترین هواپیمای تاریخ یاد می شود که به طرز مرموزی برای همیشه راهی موزه شد. گفته می شود بالا بودن هزینه های تعمیر و نگهداری این هواپیما علت اصلی زمینگیر شدن آن بوده است.