تصاویری از نمونه اولیه‌ی پروژه تاکسی پرنده ایرباس موسوم به «واهانا»

یرباس سال‌ها است که بر روی پروژه توسعه تاکسی پرنده خود موسوم به «واهانا» و ساخت یک تاکسی پرنده به نام «آلفا دو» کار می‌کند.

راه‌اندازی دو مسیر تاکسی هوایی در ایران تا پایان سال 1398/يادداشت تفاهم اقدامات اجرایی برای تسهيل و توسعه هوانوردی عمومی

یادداشت تفاهم اقدامات اجرایی برای توسعه هوانوردی عمومی میان سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و ستاد توسعه فناوری های فضایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

پهپادهای ناسا در آسمان ایالت نوادا

آمازون و فدرال اکسپرس در میان شرکت‌هایی هستند که امیدوارند تا سال ۲۰۲۰ محصولات توسط هواپیماهای بدون سرنشین ارسال خواهند شد.

شرکت هما صنعت اکباتان (هصا)

شرکت هما صنعت اکباتان (هصا) داراي مجوز تولید و تاييديه استاندارد طراحي و ساخت سیستم‌های اویونیک شامل سیستم‌های ناوبری تلفیقی، شناسایی و ثبت داده‌های پروازی، خلبان خودکار، پایدار کننده پرواز، زیرسیتم‌های ماهواره‌ای شامل مغناطیس‌سنج، چرخ عملگر و کامپیوتر پرواز و پرنده‌هاي بدون سرنشين است.

آغاز به کار سرویس تحویل هوایی کالاها توسط آلفابت

شرکت «آلفابت»، هلدینگ مالک شرکت گوگل، پس از سال‌ها آزمایش اکنون برای نخستین بار خبر آغاز به کار سرویس تحویل هوایی کالاها طی آینده نزدیک در شهر کانبرا، پایتخت استرالیا را داده است.

خودرو پرنده «نکسوس» شرکت بل (+تصاویر و ویدیو)

شرکت «بل» در نمایشگاه CES 2019 از خودرو هوایی خود با نام بل نکسوس (Bell Nexus) رونمایی کرد. این شرکت یکی از شرکای اصلی اوبر برای راه‌اندازی سرویس حمل و نقل هوایی است.

دوره 147 ام کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز در کرمانشاه

147 امین دوره کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز به همت اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 8 و 9 اسفندماه 1397 در کرمانشاه برگزار می‌گردد.

پهپادهای ایرانی با برند ملی اوج می‌گیرند

صنعت پهپاد برای کشور می‌تواند ارزش افزوده بالایی ایجاد کند به همین دلیل نیز بایستی به این صنعت ارزش‌آفرین توجه ویژه ای صورت گیرد.

عملکرد شرکت «اسپیس ایکس» در سال ۲۰۱۸

شرکت بزرگ «اسپیس ایکس» در سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) عملکرد فوق‌العاده‌ای در زمینه فعالیت‌های فضایی داشت و کارهای ارزشمند زیادی را برای کمک به بشریت انجام داد.

بزرگ‌ترین سازنده ربات پرنده دنیا چگونه شکل گرفت

پنجاه‌وهفتمین ثروتمند حوزه فناوری، سی‌وهشتمین فرد ثروتمند چین با دارایی خالص معادل 3.6 میلیارد دلار، فرانک وانگ نخستین فردی است که از محل کار روی پهپادها [ربات های پرنده] میلیاردر شده.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi