اسکی روی ابر (+تصاویر)

یک شرکت آمریکایی ایده اسکی‌سواری بر فراز ابرها را با استفاده از یک فناوری پیشرفته به واقعیت تبدیل می‌کند. عملکرد تخته اسکی پرنده درست مشابه بال‌های هواپیما است به‌ طوری که اسکی‌باز با ایستادن روی تخته و متصل کردن پاها به آن می‌تواند مشابه شرایط اسکی روی آب این بار به دنبال هواپیما پرواز کند.

اعزام خدمه ناسا به اعماق اقیانوس!

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، ماموریت جدیدش را در 21 ژوئیه 2016 با نام ماموریت عملیاتی شدیداً محیط زیستی ناسا (NEEMO) آغاز کرد. در این ماموریت گروهی از فضانوردان، مهندسان و دانشمندان بخاطر آماده شدن برای ماموریت‌های اعماق فضای آینده و سفر به سیاره سرخ مریخ، در اعماق اقیانوس اطلس ماجراجویی می‌کنند.

ناسا برای کمک به فضانوردان در ماموریت‌های اکتشافی طولانی‌مدت موسسه می‌سازد

ناسا به منظور راه‌اندازی یک موسسه جدید جهت تحقیق و توسعه روش‌های نوآورانه برای کاهش خطرات انسان در ماموریت‌های اکتشاف طولانی مدت، از جمله سفر ناسا به مریخ، به کالج پزشکی بیلور در هوستون پیوست.

چرا ناسا توالی‌سنج دی‌ان‌اِی به فضا فرستاد؟

تاکنون فضانوردان باید نمونه‌های DNA‌شان را به زمین ارسال می‌کردند که این فرآیند ماه‌ها طول می‌کشید اما با این اتفاق، دیگر نیازی به این کار نیست. از این پس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی از این ابزار کوچک که برای شرایط نزدیک به بی‌وزنی طراحی شده است، سلامتی خود را کنترل می‌کنند و همچنین میکروب‌هایی را که به بدن‌شان وارد می‌شوند، شناسایی می‌کنند.

آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن، جاکسا (JAXA)

این آژانس از تلفیق سه موسسه به نام های موسسه علوم فضایی و فضانوردی (ISAS)، آزمایشگاه هوافضای ملی ژاپن (NAL) و آژانس توسعه فضایی ملی ژاپن (NASDA) تشکیل شده است.

ناسا در مورد توالی یابی دی.ان.ای در فضا نشست خبری برگزار می کند

اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) روز چهارشنبه  13ژوئیه (23 تیر) یک تله کنفرانس مطبوعاتی در مورد توالی یابی دی.ان.ای در فضا برگزار می کند. این تله کنفرانس مطبوعاتی برای بررسی تحقیق مهم توالی یابی دی ان ای در فضا و محموله سفینه اسپیس ایکس است که قرار است راهی ایستگاه بین المللی فضایی شود.

پرورش پهپاد در آزمایشگاه، به کمک فناوری نوظهور کمپیوتر (Chemputer)

زمانیکه با فناوری چاپگر سه‌بعدی، قسمت‌های مختلفی از یک دستگاه را می‌توان ساخت، این بار با فناوری "Chemputer" پژوهشگران قادر به تسریع فعل و انفعالات شیمیایی در مولکول می شوند که این امر باعث می شود یک هواپیمای پهپاد با مواد شیمیایی تولید شود و به جای تخصیص دادن چند ماه برای ساخت آن، فقط چند هفته مراحل تولید پهپاد به طول بیانجامد.

نسل جدید پهپادها با الهام از بال خفاش

پژوهشگران با الهام از بال‌های خفاش‌ موفق به ساخت نسل جدیدی از پهپادها شده‌اند و بر این باورند که با این ابداع جدید، علم آیرودینامیک را ارتقا بخشیده‌اند و در نتیجه این پهپاد برای مدت طولانی‌تری قادر به پرواز است.

هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفه‌ای است

ماهواره‌هايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفه‌اي بومي را به فضا پرتاب كنيم.

آزمایشگاه تونل باد، دانشگاه صنعتی شیراز

امروزه اهمیت آزمایش‌های تجربی آیرودینامیکی روی مدل اجسام کاملا مشهود و به اثبات رسیده است. در همین راستا دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه صنعتی شیراز اقدام به راه‌اندازی تونل باد مادون صوت جهت مطالعات آیرودینامیکی نموده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری