مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینه‌ساز همکاری‌های بین‌المللی

این مسابقه به لحاظ همکاری بین‌المللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاه‌ها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند نیز حائز اهمیت است.

برگزاری اولین مجمع عمومی شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی (منظومه)

شبکه یکپارچه هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی یا «منظومه» با برگزاری اولین جلسه مجمع عمومی خود در ۱۸ مهرماه سال ۱۳۹۶ رسما آغاز به کار کرد. هدف از تشکیل این شبکه، ایجاد هم‌افزایی مابین گروه‌های‌ دانشجویی و فعالین حقیقی و حقوقی حوزه‌های مختلف هوافضا عنوان شده است.

تاسیس اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی

«اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی هوافضا، هوانوردی و هواپیمایی» در تاریخ ۱۹ مهرماه ۱۳۹۶ با حضور نمایندگان انجمن های علمی کشور تاسیس شد. نخستین مجمع اتحادیه به میزبانی دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.

جایگاه ایران در صنعت ریزماهواره‌ها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران

به گفته منطقی، می‌توان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجه‌ای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن می‌توان گرفت، چشم‌انداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش می‌رود که افراد می‌توانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.

تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و دانشگاه کاشان در زمینه علوم و اکتشافات فضایی (رصدخانه ملی کامو)

مقدمات ایجاد رصدخانه ملی کامو در سال 82 آغاز شد و پس از اندازه گیری بیش از 40 قله کوه در مناطق مختلف کشور 12 سال طول کشید تا منطقه «کامو» کاشان، به عنوان مناسب ترین قله برای استقرار تلسکوپ های حرفه ای نجومی انتخاب شد.

شعار هفته جهانی فضا ۲۰۱۷: کاوش جهان جدید در فضا

"کاوش جهان جدید در فضا" (Exploring New Worlds in Space) شعاری است که انجمن هفته جهانی فضا در سال 2017 برای این مراسم جهانی در نظر گرفته است.

ششمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران، بهمن 96

ششمین دوره‌ی مسابقات ملی کن‌ست ایران به همت پژوهشگاه هوافضا، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نظارت مرکز ملی فضایی ایران در بهمن‌ماه 96 برگزار می‌شود.

نخستین ماهواره غنا وارد مدار زمین شد

این ماهواره مکعبی کوچک که تنها یک کیلوگرم وزن دارد، حاصل پروژه‌ای دو ساله است که 40 هزار پوند هزینه داشته است و برای رصد خطوط ساحلی غنا و آغاز ماجراجویی‌های فضایی این کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

اهمیت ماهواره «سنتینل 2» سازمان فضایی اروپا در رصد سیاره زمین

ماهواره های سنتینل در قالب طرح کوپرنیک و با همکاری آژانس فضایی اروپا و اتحادیۀ اروپا به فضا پرتاب شده و قرار است تا سال ۲۰۲۰ و با هزینه های بالغ بر هشت میلیارد یورو ادامه یابد. این ماهواره قرار است طی مدت ماموریت خود، تصاویری را از شرایط جوی اتمسفر زمین و تغییرات آب و هوایی این سیاره به زمین ارسال کند.

ساخت ربات‌‌های خاص برای جست‌وجو در کرات یخ‌زده

مهندسان ناسا در حال طراحی مجموعه‌ای از ربات‌‌های خاص برای جست‌وجو در کرات یخ‌زده و دورافتاده منظومه شمسی هستند. این ربات‌‌ها قادر به جمع‌آوری نمونه‌‌های هدف از سطح یا زیرسطح ماه‌‌های یخ‌زده سیاره‌‌های منظومه شمسی مانند قمر اروپای کره مشتری خواهند بود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب