ملاقات ستاره دنباله دار چوری با خورشید

ستاره دنباله دار پی ۶۷ یا چوری که از اوت سال گذشته کاوشگر فیله را بر روی خود دارد حوالی ساعت دو بامداد با سرعتی معادل سی کیلومتر در ثانیه به نقطه ای از مدار خود رسید که در یکصد و هشتاد و شش میلیون کیلومتری خورشید و در نزدیکترین فاصله تا آن قرار داشت.

نخستین بالن خورشیدی جهان اوج گرفت

در جشنواره بین المللی بالن های هوای گرم که همه ساله در بریستول انگلیس و در برابر دیدگان ده ها هزار علاقمند برگزار می شود امسال سنت شکنی بزرگی شد. در میان ده ها بالنی که در جشنواره بین المللی بالن ها در انگلیس به پرواز درآمدند یکی بیش از سایرین جلب نظر می کرد چون این بالن دو گانه سوز بدون نیاز به مشعل و با استفاده از انرژی خورشیدی اوج گرفت.

فیس‌بوک از پهپاد ارائه‌دهنده اینترنت در نقاط دور افتاده رونمایی کرد

فیس‌بوک از اولین هواپیمای بدون سرنشین خورشیدی خود که ارائه‌کننده اینترنت در نقاط دور افتاده است، پرده‌برداری کرد. این هواپیما که «آکیلا» نام دارد، می‌تواند تا سه ماه بدون فرود آمدن پرواز و به کمک لیزر، داده‌های اینترنتی را به آنتن‌هایی که در روی زمین نصب شده‌اند، ارسال کند. فیس‌بوک اعلام کرده که این پهپادها با استفاده از لیزر، اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه ارائه می‌دهند.

ساخت پهپاد خورشیدی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت

مدیران فیس بوک که از سال قبل تست پهپادهای خورشیدی خود را برای تسهیل دسترسی به اینترنت آغاز کرده بودند، از نهایی شدن این طرح خبر داده اند.
این پهپادهای بدون سرنشین 140 فوتی می توانند از ارتفاع 60 تا 90 هزار پایی خدمات اینترنت را در اختیار ساکنان محلی قرار دهند.

نخستین هواپیمای خورشیدی-برقی که عرض آلپ را پیمود

شرکت آلمانی PC-Aero اعلام کرده هواپیمای Elektra One Solar آن نخستین هواپیمای الکتریکی-خورشیدی است که عرض آلپ را به صورت رفت و برگشت پیموده است.
بر پایه‌ی ادعای شرکت آلمانی، این هواپیمای تک‌سرنشینه فوق‌سبک، روز 25 ژوئن (چهارم تیر) از شهر اونتروسن این کشور برخاست، مرتفع‌ترین کوه اتریش یعنی Grossglockner را پیمود و در شهر لیینتس اتریش فرود آمد. این پرواز دو ساعت و نیم به طول انجامید.

پرواز مجدد نخستین هواپیمای خورشیدی به 2016 موکول شد

 

در سفر اخیر این هواپیما و پرواز متوالی و بدون توقف از ژاپن تا هاوایی باتری های آن دچار آسیب شده و برای پرواز مجدد به تعمیر نیاز دارد. به همین دلیل این هواپیما برای تعمیرات بیشتر در هاوایی خواهد ماند تا در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی دوباره بتواند به پروازهایش ادامه دهد.

از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانه‌ی خورشیدی رسیدیم (+عکس)

کشف پلوتو به سال ۱۹۳۰ باز می‌گردد زمانی که در تلسکوپ‌هایمان چند پیکسل خاکستری تار مشاهده کردیم. با‌گذشت سال‌ها هنوز درباره‌ی این سیاره چیز زیادی نمی‌دانستیم تا زمانی که فضاپیمای افق‌های نو تصاویری با بیشترین جزئیات را از سطح این سیاره و ماه‌های آن به زمین ارسال کرد، اما چگونه توانستیم به دورترین سیاره‌ی منظومه‌ی خورشیدی برسیم و در آنجا چه دیدیم؟

 

سولار ایمپالس رکورد پرواز با هواپیماهای خورشیدی را شکست

 

هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس ۲» پس از ثبت یک رکورد تاریخی و عبور از سخت ترین مرحله سفر به دور زمین، در هاوایی فرود آمد. این هواپیمای خورشیدی سفر به دور زمین خود را در ماه مارس و از ابوظبی امارات آغاز کرده و با گذراندن مراحل مختلف این بار به سخت ترین بخش از مأموریت خود رسید: عبور از اقیانوس آرام.

هواپیمای خورشیدی ایمپالس از نقطه بی‌بازگشت گذشت

یک هواپیمای خورشیدی دومین تلاش برای پرواز بر فراز اقیانوس آرام که یک رکورد تازه خواهد بود را شروع کرده است.
هواپیمای موسوم به "سولار ایمپالس" ساعت ۱۸:۰۳ گرینویچ از پایگاه ناگویا در ژاپن راه افتاد و قرار است حدود ۱۲۰ ساعت بعد در ایالت هاوایی آمریکا به زمین بنشیند.
تیم پرواز تقریبا ۲ ماه منتظر صاف شدن هوا برای عبور از فراز این اقیانوس بوده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری