موسسه MIT؛ برنده رقابت «طراحی شهر مریخی 2017»

طرح‌های زیادی برای مستعمره شدن مریخ ارائه شده است، اما طرح منحصر به‌ فرد گروهی از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) بر اساس ساختار درخت، برنده رقابت‌های طراحی شهر مریخی 2017 شده است.

راه اندازی اینترنت بالنی در مرز مهران با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران

فناوری اینترنت بالنی برای ارائه خدمات اینترنت بدون سیم توسط پژوهشگاه فضایی ایران در مرز مهران نصب و در ایام اربعین به کار گرفته می شود.

بنیاد غیردولتی توسعه علوم و فناوری ­های هوافضایی (بنیاد هوافضا)

بنیاد غیردولتی، غیر انتفاعی و غیرسیاسی  توسعه علوم و فناوری­ های هوافضای ایران به همت تعدادی از متخصصین و کارشناسان این حوزه فناوری در سال ۱۳۹۱ تاسیس شده است و دارای پروانه فعالیت به شماره ۴۸۰۳۲/۸۳/۸/۱ مورخ ۱۸/۰۴/۹۱ از وزارت کشور است.

بوئینگ به دنبال ساخت هواپیمای مسافربری هایپرسونیک (اَبَرصوت) است

شرکت بوئینگ به دنبال ساخت و عملیاتی‌کردن هواپیماهای مسافربری هایپرسونیک (اَبَرصوت) ظرف یک دهه آینده است. مدیرعامل بوئینگ اعلام کرده است که شرکتش باید مطمئن شود به اندازه کافی مسافر با توان خرید بلیط این هواپیماها و در نتیجه مقرون به صرفه‌ بودن فرآیند ساخت آن‌ها وجود دارد.

قرارداد همکاری‌های جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژه‌های پژوهشی و فناوری در سال 96

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.

پیش‌بینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا

پیش‌بینی ‌شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بی‌نیاز از سوخت، استفاده از فناوری‌ نانو در سامانه‌های نبرد دریایی و توسعه نانوپوشش‌ها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت می‌کنیم.

تلسکوپ‌های برخط در راه است/ در توسعه فناوری فضایی نباید هیجانی و سیاست زده عمل کرد

فناوری فضایی در نهایت کاربرد روی زمینش است که مهم است در نتیجه ماهواره های سنجشی برای ما همیشه مهم تر بودند. ما یک اداره کل سنجش داریم که فعالیت های زیادی انجام می‌دهد. به هر حال رفتن به فضا جذاب است ولی چون زمان‌بر است باید دنبالش بود ولی باید توجه کرد که آن هم باید یک کاربردی داشته باشد.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

رئیس سازمان فضایی ایران: ثبت 19 نقطه مداری به نام ایران/آغاز ساخت ماهواره «پارس 1»

رئیس سازمان فضایی ایران از ثبت 19 نقطه مداری برای ایران خبر داد و گفت: علاوه بر آن با مشارکت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فرآیند طراحی و ساخت ماهواره «پارس 1» آغاز شده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری