تاثیر ریزماهواره‌ها در اقتصاد کشور

از مزیت های ریزماهواره‌ها این است که تولید با سرعت بالایی پیش می رود و از هزینه‌ها کاسته می‌شود چرا که ما از تولید یک ماهواره بزرگ به تعداد زیادی ماهواره کوچک و مشابه می‌رسیم که برای تولید آنها می‌توان یک تولید سریال راه اندازی کرد.

رییس مرکز ملی فضایی ایران: تحول اساسی در حوزه فضایی کشور تا ۳ سال آینده

در واقع حوزه فضایی کشور، مسیر جامعی را که کشورهای پیشرفته در آن حرکت رو به جلو دارند، انتخاب کرده است و در بخش علمی آن نیز خوب پیش می رویم، در بخش زیرساختی موقعیت متوسط داریم و در بخش کاربری آن نیز متوسط هستیم، اما با اقدامات صورت گرقته بخش کاربری در آینده به سرعت رشد خواهد کرد.

فراخوان عمومی اولین رویداد ملی کسب و کار در حوزه فناوری فضایی

نخستین رویداد ملی کارآفرینی با کاربردهای عمومی فضا با عنوان «نوآوردگاه» با هدف توسعه کسب‌و‌کارهای نوپا در حوزه فناوری فضایی در 26 بهمن ماه سال جاری به مدت چهار روز توسط مرکز ملی فضایی ایران و با همکاری شرکت دانش بنیان «شزان» با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز ملی فضایی ایران: اجرای 60درصد کاربری‌های مغفول فضایی در موسسه مشترک فضایی

رییس مرکز ملی فضایی ایران گفت: مؤسسه مشترک فضایی مرکز ملی فضایی و دانشگاه تهران، 60 درصد کاربری‌های مغفول فضایی را اجرایی می‌کند. این مؤسسه زنجیره رابط بین دولت و صنعت خواهد بود و داده‌های مورد نیاز در حوزه کاربری‌های فضایی را ارائه خواهد کرد تا مورد استفاده کاربران بخش‌های مختلف قرار گیرد.

امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشگاه هوافضا و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی

تفاهم‌نامه همکاری مشترک دو‌جانبه همکاری‌های علمی- پژوهشی و آموزشی در تاریخ 01/6/95 به امضا آقایان دکتر فتح اله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و دکتر سیدمهدی طبایی، رئیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی، رسید.

رییس مرکز ملی فضایی: راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان مسلط بر کاربری فضا در اقتصاد

کاربران دربخش کاربری فضا در اقتصاد، دولتی اما کسانی که این کار را انجام می دهند عمدتا بخش خصوصی هستند؛ درحال حاضر یک طیف از شرکت های دانش بنیان در این زمینه در حال راه اندازی هستند که بر کاربری های فضایی در اقتصاد تسلط داشته و این کاربری ها را برای نهادهای مختلف اجرا می کنند.

طراحی و ساخت ماهواره ظفر تا سال آینده به اتمام می‌رسد

دو ماهواره سنجشی امیرکبیر و ماهواره مخابراتی ناهید در مراحل پایانی تجمیع و تست ماهواره قرار دارد و به‌زودی آماده پرتاب خواهد شد. طراحی بالن مخابراتی تدبیر ۱ (بام) انجام شده و آزمایش بالن مقید نیز به زودی انجام خواهد شد.

اهمیت دانش فضایی از دیدگاه امنیت، اقتصاد و رفاه ملی/داشتن ماهواره سنجش از راه دور حیاتی است

رئیس مرکز ملی فضایی ایران از افزایش رفاه ملی به عنوان سومین اهمیت دانش فضایی نام برد و اظهار داشت: «بسیاری از کشورها برای کاهش تلفات جاده‌ای از دانش فضایی برای یافتن نزدیک‌ترین محل خدمات بیمارستانی بهره می‌برند».

شورای عالی فضایی تا پایان سال جاری برای اصلاح راهبردهای ۱۰ ساله اول فضایی یا صحه گذاری بر راهبردهای ۱۰ ساله دوم تشکیل خواهد شد

شورای عالی فضایی، عالی ترین مرجع رسیدگی به مسائل فضایی ایران است که اساسنامه آن بهمن ماه سال ۸۳ از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایران تصویب شد، این شورا زیر نظر رئیس جمهوری به مسائل مربوطه رسیدگی می کند.

گفتگوی جهانی/رئیس سازمان فضایی اروپا: نخستین پرتاب آریان-6 در سال 2021 انجام می‌شود

برعهده داشتن وظیفه مدیریت یک آژانس فضایی می تواند با تصمیم گیری در مورد ماموریت هایی به کره مریخ و کره ماه، ساخت موشک های فضایی جدید و حتی فرود بر روی شهاب‌سنگ‌ها همراه باشد. در عین حال به مدیریت راهبردی و مالی نیز بر می گردد. در ادامه گفتگوی یورونیوز با یان وورنر را می‌خوانید.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری