طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی در برنامه ششم توسعه

 

رییس پژوهشگاه فضایی ایران، اصلی ترین محور برنامه ششم توسعه این پژوهشگاه را طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی بومی دانست و گفت: پژوهشگاه بر اساس اساسنامه خود وظیفه گسترش و توسعه علوم و فنون مورد نیاز صنعت فضایی در راستای تحقق چشم انداز بخش فضایی کشور را بر عهده دارد.

احیای پژوهشگاه هوافضا، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها/تصویب ردیف بودجه پژوهشگاه هوافضا

ضرورت واگذاری پژوهشگاه هوافضا به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چیست؟ آیا پژوهشگاه هوافضا آینده‌ بهتری خواهد داشت؟ آیا ردیف بودجه پژوهشگاه هوافضا در سال جاری احیاء خواهد شد؟ و سؤال‌هایی از این قبیل که از بهمن ماه 1393 پس از واگذاری پژوهشگاه هوافضا به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذهن منتقدین و بسیاری را به خود مشغول داشته است.

فراخوان مقاله از سوی نشریه‌ علمی پژوهشی دانش و فناوری هوافضا

 

نشریه علمی پژوهشی دانش و فناوری هوافضا، از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و محققین فعال در حوزه‌های علمی: آیرودینامیک، پیشرانش، دینامیک پرواز، هدایت، کنترل، ناوبری، سازه و علوم و فناوری فضایی دعوت به عمل می‌آورد تا حاصل تحقیقات جدید، پژوهش­ های بنیادین و ایده­ های نو خود را در قالب مقالات علمی پژوهشی جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند.

گزارش بررسی لایحه بودجه سال 1394 کل کشور در بخش هوافضا

این گزارش به بررسی اعتبارات و درآمدهای بخش هوافضای کشور در بخش غیردفاعی در لایحه بودجه سال 1394 و مقایسه آن با قانون بودجه سال 93 و ارائه راه‌کارهایی در بخش هوافضا می‌پردازد.

کاوشگرهای «تیر» و «مهر» آماده پرتاب

 

رئیس پژوهشگاه هوافضا از آمادگی این پژوهشگاه برای تست زیرمداری ماهواره‌های ایرانی با دو کاوشگر «تیر» و «مهر» خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای‌ عالی اداری مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای پژوهشگاه اختصاص داده شده که تاکنون این مبلغ محقق نشده است.

ورود ایران به برنامه گردشگری فضایی/تولید لباس فضانورد مقرون به صرفه نیست

رئیس پژوهشگاه هوافضا برنامه های مدنظر کشور برای پروژه توریسم فضایی و نیز پروژه لباس فضانورد که پیش از این در پژوهشگاه فضایی ایران تعریف شده بود را تشریح کرد. وی با بیان اینکه این یعنی همان توجیه اقتصادی برای انجام یک پروژه فضایی که بخش خصوصی را هم وارد بازی می‌کند، افزود: ورود بخش خصوصی به این حوزه منافعی را به دنبال دارد و قطعا مورد توجه است.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی پژوهشگاه هوافضا در تابستان ۱۳۹۴

مجموعه کارگاه‌های آموزشی پژوهشگاه هوافضا در مردادماه سال 1394 برگزار می‌گردد.

همکاری پژوهشگاه هوافضا با سازمان‌های بین‌المللی

دکتر امی با اشاره به اینکه پژوهشگاه هوافضا با مراکز بین‌المللی فعال در حوزه دانش هوافضا همکاری دارد افزود:‌ از سازمان‌های بین‌المللی فعال در حوزه هوافضا، سازمان «ابسکو» که شاخه فعالیت‌های فضایی سازمان ملل در آسیای جنوبی را مدنظر قراردارد با ما در ارتباط بوده و پژوهشگاه هوافضای ایران عضو این نهاد بین‌المللی است.

موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با احیای مجدد پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم

 

در سال 1382 شورای گسترش وزارت علوم، مجوز اصولی و در سال 1384 مجوز قطعی ایجاد پژوهشگاه هوافضا را صادر کرده بود ولی در سال 1390 با تنزل جایگاه این پژوهشگاه، این مرکز به عنوان پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی ادامه حیات داد و بدین ترتیب پژوهشگاه هوافضا تنها در حوزه فضایی فعال بود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری