امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه‌های شیراز و هوافضای مسکو

بر اساس این تفاهم‌نامه، تبادل استاد و دانشجو و اجرای طرح‌های علمی پژوهشی بین دو دانشگاه تقویت خواهد شد و شاهد افزایش سطح علمی دانشگاه و بهره‌گیری از دانش پژوهشگران در فعالیت‌های علمی تحقیقاتی امکان‌پذیر خواهد شد.

مشاوره فرانسه در ساخت ماهواره ملی ایران

واعظی با اشاره به ۴ محور توافق صورت گرفته با هیئت فرانسوی گفت: مذاکرات برای مشاوره گرفتن از فرانسوی ها در ساخت ماهواره ملی و ماهواره سنجش از دور و پرتاب آن آغاز شده است. بر این اساس فردا نیز نمایندگان دو شرکت ایرباس و تالس با رئیس سازمان فضایی دیدار خواهند داشت.

آمریکا و روسیه نسل بعدی ایستگاه فضایی بین‌المللی را تأسیس می‌کنند

بر اساس گفته های مدیران سازمان های فضایی آمریکا و روسیه، این دو کشور در ایجاد ایستگاه فضایی بین المللی بعدی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
سازمان فضایی روسیه
در ماه فوریه و به دنبال وضع تحریم‌های آمریکا علیه روسیه تهدید کرده بود که از ماژول‌های ایستگاه فضایی بین المللی برای ایجاد ایستگاه فضایی اختصاصی خود استفاده خواهد کرد. اما بر خلاف این اظهارنظر امروز خبرها از همکاری بزرگ‌ترین سازمان‌های فضایی دنیا خبر می‌دهد.

روسیه به فضانوردان آمریکا دست کمک دراز کرده است

سیاست از نظر جهانی بر فضانوردی نیز از جمله بر ایستگاه بین‌المللی فضایی اثر می گذارد. هر چند که کرپراسیون موشکی- فضایی روسیه و ناسای آمریکا تلاش می‌کنند در امور سیاسی مداخله نکنند. ولی همیشه موفق نمی شوند. خطر گذشته نشان داد که فضانوردان و کشتی‌های روسیه همیشه آماده اند در صورت لزوم به کمک آمریکایی ها شتافته و آن‌ها را از فضا تخلیه کنند.

روسیه و آمریکا قرارداد فروش موتور موشک های فضایی امضا کردند

به گزارش ایرنا، ریانووستی روز چهارشنبه اعلام کرد: شرکت آمریکایی فضایی 'اوربیتال' با شرکت روسی 'انرگوماش' قراردادی برای خرید موتور موشک های فضایی از نوع 'ار.دی-181' امضا کرد. ارزش قرارداد حدود یک میلیارد دلار اعلام شده است و مطابق آن شرکت انرگوماش موتور موشک های فضایی 'ار.دی-181' به شرکت آمریکایی تحویل و در نصب موتور به موشک و آزمایش آن شرکت خواهد کرد.

نرم‌افزار اِن ایکس (NX)

نرم‌افزار اِن ایکس (NX) که پیش‌تر یونیگرافیکس (Unigraphics) نامیده می‌شد، محصول شرکت زیمنس پی ال ام آمریکا (شاخه نرم‌افزاری و اتوماسیون شرکت زیمنس آلمان)، یکی از توانمندترین نرم‌افزارهای جامع طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است.

بازار کار رشته‌ی مهندسی هوافضا در ایران

دانش‌آموختگان رشته­‌ی مهندسی هوافضا دانش­‌های لازم در  زمینه‌ی آیرودینامیک، مکانیک پرواز، پیشرانش و سازه‌ها و نیز طراحی و ساخت اجسام پرنده مانند هواپیما را بدست می­­ ‌‌آورند. یک مهندس هوافضا، افزون بر قابلیت­‌های گفته شده، توانایی کار بر روی آیرودینامیک خودرو، سازه‌های زمینی و دریایی، و نیز توربوماشین­‌ها را دارد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب