نخستین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی
برای نخستین بار طرح هدفمندسازی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی، از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا خواهد شد.
برای نخستین بار طرح هدفمندسازی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی، از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا خواهد شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به ضرورت ارتقاء سطح توانمندیهای شرکتهای هوایی و هوانوردی و ظرفیتسازی در این بنگاهها در زمینه بهبود مدیریت فناوری و نوآوری بنگاه خود، ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی بر اساس سیاستهای تشویقی شبکه زنجیره ارزش هوایی (هایپرمارکت هوایی) در قالب یک بسته حمایتی اقدام به طراحی و اجرای طرح هدفمندسازی جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری کرده است.
در این جایزه، بالغ بر 70 درصد از هزینههای این طرح برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نوپای هوایی و هوانوردی ارائه خواهد شد. شرکتکنندگان، در اولویت مشارکت در طرحهای کلان ملی در صنعت هوایی کشور قرار خواهند گرفت.
فرآیند طرح
فرآیند طرح هدفمندسازی جایزه ملی مدیریت فناوري و نوآوري در صنعت هوایی به صورتی طراحی شده است که علاوه بر آموزش «آشنايي با مباني و مفاهيم مدل جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري» درسطح مدیر عامل و رئیس مجموعه یا نماینده آن، «تحلیل و ارزیابی»، «اعطای نشان و تندیس»، «پرورش ارزياب جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري و کارگاه شبيهسازي تهيه گزارش بازخورد» برای یک متخصص در هر شرکت به منظور توانمندسازي شرکت و سازمان در تحلیل، ارزيابي و استقرار نظام مديريت فناوري و نوآوري و «ارائه خدمات مشاوره اي براي ارتقا و بهبود» انجام خواهد شد.
آموزش مدل به مدیران عامل شرکت های متقاضی (یک روز)، پرورش ارزیابی در هر شرکت و شبیه سازی ارائه گزارش بازخورد (یک روز)، ارزیابی شرکت (یک تا سه روز) و ارائه خدمات مشاوره ای برای ارتقا و بهبود، به عنوان سرفصل های ارزیابی و مراحل انجام طرح در نظر گرفته شده است.
ارزيابي شرکتهاي دانشبنیان و نوپا بر اساس شاخصهای قابل سنجش توصیفکننده توان مديريت فناوري و نوآوري در سرفصل هاي «استراتژي و مدل کسب و کار»، «قابليت هاي کارآفريني و توسعه سازماني»، «توسعه محصولات/خدمات جديد فناورانه و دانشي»، «تجاري سازي و نفوذ در بازار»، «نتايج فناوري و نوآوري» و «نتايج مالي و بازار» انجام خواهد گرفت.
با توجه به آنکه ظرفیت برگزاری این دوره 35 شرکت است، علاقه مندان برای حضور در این جایزه حداکثر تا تاریخ 30/06/94 به پایگاه الکترونیکی جايزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری یا وبسایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی (iatdh.isti.ir) مراجعه و ثبتنام کنند و همچنین برای هماهنگی بیشتر با دبیرخانه جایزه مدیریت فناوری و نوآوری (به شماره 83532337 - 021) تماس بگیرند.
نخستین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری در حوزه هوایی و هوانوردی، از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اوایل اسفندماه سال جاری در تهران برگزار می شود.
- 11 آبان ماه 1403
رونمایی از نسل جدید لباس فضانوردان ناسا با همکاری شرکت «اکسیوم اسپیس» و برند مد «پرادا» (+تصاویر) - 27 مهر ماه 1403
کامیابی آزمایش شرکت اسپیس ایکس در بازگرداندن پیشران موشک به سکوی پرتاب: گامی بسیار بلند در جهت اقتصادی کردن و آسان کردن سفر به فضا - 6 مهر ماه 1403
ایلان ماسک: ۵ «استارشیپ» بیسرنشین به مریخ میفرستیم (+مجموعه تصاویر) - 27 شهریور ماه 1403
فهرست پادکستهای مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا - 27 شهریور ماه 1403
فهرست نوشتارهای مرتبط با فناوری پرینت سهبعدی - 27 شهریور ماه 1403
فهرست نوشتارهای مرتبط با پهپادها و رباتهای پرنده
-
وحید امینی | 22 شهریور ماه 1394
کاملاً مشخص است که چه کسی برنده این جایزه است.