خرید ۱۳ فروند بوئینگ ۷۳۷ و یک فروند AVRO توسط ایران/ ۸ فروند برای ایرلاین تازه تأسیس «نسیم»
به تازگی ۱۳ فروند بوئینگ ۴۰۰ـ۷۳۷ خریداری شده است که ۳ فروند آن متعلق به شرکت هواپیمایی کاسپین، ۲ فروند متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان و ۸ فروند متعلق به شرکت هواپیمایی «نسیم» است که دو فروند آن فردا شب وارد کشور میشود.
به تازگی ۱۳ فروند بوئینگ ۴۰۰ـ۷۳۷ خریداری شده است که ۳ فروند آن متعلق به شرکت هواپیمایی کاسپین، ۲ فروند متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان و ۸ فروند متعلق به شرکت هواپیمایی «نسیم» است که دو فروند آن فردا شب وارد کشور میشود.
یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: هشتم آبان امسال، یک فروند هواپیمای AVRO از نسل هواپیماهای BAE انگلیسی وارد کشور شد که توسط شرکت هواپیمایی ماهان خریداری شده است.
وی افزود: همچنین دو فروند بوئینگ ۴۰۰ـ۷۳۷، تا فردا شب از یک کشور اروپایی وارد ایران میشود.
وی ادامه داد: این دو فروند بوئینگ ۷۳۷ توسط یک ایرلاین جدید به نام «نسیم» به مدیریت مدیرعامل سابق شرکت فرودگاههای کشور که به تازگی تأسیس شده، خریداری شده است.
وی با بیان اینکه مرکزیت ایرلاین مذکور در اصفهان است، اظهار داشت: شرکت هواپیمایی «نسیم» ۸ فروند هواپیما خریداری کرده است که ۲ فروند آن تا فردا شب وارد کشور میشود.
وی توضیح داد: شرکت هواپیمایی «نسیم» حاصل جوینت گروهی از آژانسهایی است که بیشترین چارتر مسیر نجف را آنها انجام میدهند؛ در حال حاضر ایرلاین مذکور با نام تجاری «بهشت نسیم امین» چارتر میکند.
وی افزود: این شرکت هواپیمایی اعلام کرده است که تا ۲۲ بهمن ماه امسال پروازهای خود را راهاندازی خواهد کرد، اما به نظر میرسد فروش بلیت آنها به ایام نوروز ۹۵ برسد.
وی بیان کرد: شرکت هواپیمایی «نسیم» برنامهریزی کرده است هر دو ساعت پرواز در مسیر مشهد داشته باشد تا اگر کسی هم پرواز خود را از دست داد، با پرواز بعدی بدون پرداخت هزینه اضافی جابهجا شود.
این منبع آگاه با اشاره به خرید ۱۳ فروند بوئینگ ۷۳۷ برای کشور توضیح داد: درواقع ۱۳ فروند بوئینگ ۴۰۰ـ۷۳۷ خریداری شده است که ۳ فروند آن به شرکت هواپیمایی کاسپین میرسد، ۲ فروند از این هواپیما متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان و ۸ فروند متعلق به شرکت هواپیمایی «نسیم» است.
وی با بیان اینکه بوئینگهای ۷۳۷ هواپیماهای بسیار بهرهوری است، گفت: این هواپیما در یکی از این شرکتهای هواپیمایی ایران، روزانه ۱۰ تا ۱۱ ساعت پرواز میکند و این بسیار مطلوب است، درحالی که سال ساخت آن ۱۹۹۲ میلادی است.
وی اظهار داشت: همه این بوئینگهای خریداری شده تولید سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ میلادی هستند که موافقت اصولی و مجوز پذیرش هواپیماها اخذ شده است.
وی افزود: تهیه همه این هواپیماها در قالب «خرید» است و اصلاً اجاره به شرط تملیک نداریم؛ در شرایط پس از تحریم است که موضوع اجاره به شرط تملیک هواپیما بیشتر نمود مییابد.
وی با بیان اینکه هواپیماهای مذکور اغلب دارای سن ۱۵ سال به بالا است، در پاسخ به این گفته که وزیر راه و شهرسازی الزام کرده است هواپیماهای با سن بالای ۱۵ سال وارد ناوگان هوایی کشور نشود، گفت: خرید این هواپیماها و موافقتنامههای اصولی آن پیش از تصویب این قانون انجام شد، البته قابل ذکر است که موضوع اصلی درباره یک هواپیما، تأمین قطعات آن است؛ چندان مهم نیست هواپیما چه سنی داشته باشد، اما تأمین قطعه و تضمین شرکت سازنده برای تأمین قطعه، امری ضروری است.
وی افزود: البته تا اقتصاد کشور درست نشود و از این رکود فعلی خارج نشویم و تا نقدینگی مردم افزایش نیابد، قطعاً ورود هواپیماهای نو توجیه مالی و اقتصادی برای ایرلاینها ندارد.
۲ فروردین ماه ۱۴۰۴
راهنمای کوتاه پرواز با پاراگلایدر۲ فروردین ماه ۱۴۰۴
۱۶ ایرلاین برتر جهان۲ فروردین ماه ۱۴۰۴
پاراگلایدر چیست؟ (+تصاویر)۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۳
نقد کوتاه فیلم فضایی «میانستارهای» – سفری علمی و احساسی به اعماق کهکشان۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۳
راهاندازی تاکسی هوایی در ایران / قیمت بلیط سفر با تاکسی هوایی چقدر است؟۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳
رونمایی از تاکسی پرنده «بلکبرد» محصول شرکت هواپیمایی «سایکلوتک»