خریداران هواپیماهای شخصی ایرانی تسهیلات می‌گیرند

هدف از توسعه هوانوردی عمومی هواپیمای فوق سبک اسپورت، خیلی سبک و سبک هستند  که جز هواپیمای ۲، ۴ و ۶ نفره به شمار می روند.

تاریخ ویرایش: 14 خرداد ماه 1395

دبیر کمیته هوانوردی عمومی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بینیان هوایی و هوانوردی با اشاره به توسعه هوانوردی عمومی، گفت: ما قصد داریم در معاونت علمی به خریداران هواپیماهای شخصی تسهیلاتی ارائه کنیم.

یعقوب انتصاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کلا هدف از توسعه هوانوردی عمومی هواپیمای فوق سبک اسپورت، خیلی سبک و سبک هستند  که جز هواپیمای ۲، ۴ و ۶ نفره به شمار می روند.

وی افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای شرکت های دانش بنیان و شرکت هایی که تولیدی هستند، امکانات و تسهیلات قابل توجهی اختصاص داده است تا در داخل کشور توسط همین شرکت ها به تولید برسند.

انتصاری با اشاره به تسهیلات معاونت علمی برای توسعه هواپیماهای شخصی ادامه داد: هر کسی بخواهد این نوع هواپیماها را خریداری کند، به دلیل اینکه خواستار محصولات داخلی هستند می توانند تسهیلات با کارمزد ۸ تا ۹ درصد و بازپرداخت ۳ ساله دریافت کنند.

دبیر کمیته هوانوردی عمومی ستاد هوایی و هوانوردی گفت: خریداران این نوع هواپیماها می توانند شخصی،  مدارس، مراکز آموزش خلبانی و... باشند.

به گفته وی، در واقع، به افراد یا ارگان هایی که می خواهند محصولات دانش بنیان داخلی در صنعت هوایی و هوانوردی را خریداری کنند تسهیلات ارائه می کنیم.

انتصاری با بیان اینکه این تسهیلات می تواند یک جنبه رقابتی پیدا کند زیرا کارمزد و لیزینگ پایینی دارند، اظهار داشت: با توجه به اینکه هواپیماهای جمهوری اسلامی ایران و خطوط هوایی در حال خرید هواپیما هستند و می توانند هواپیماهایی را جایگزین فرسوده ها کنند، نیاز است که خریداران مورد حمایت قرار گیرند.

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد هواپیماهای شخصی قرار است چندین برابر شود و این هواپیماهای جدید نیاز به خلبان و خدمه دارند و از سوی دیگر باید تعمیر و نگهداری شوند نیاز است که در این راستا حمایت هایی صورت گیرد.

انتصاری با بیان اینکه بنابراین تا سال های آینده تحول بزرگی در این زمینه رخ خواهد داد،خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه تا  سالهای آینده این هواپیما عمر زیادی می کنند و خلبانان هم سنشان بالا می رود، بنابراین  نتیجه می گیریم که کشور به تعداد زیادی خلبان نیاز دارد.

به گفته وی، در این صورت تا ۳ الی ۴ سال آینده، تعداد خلبانان آموزش دیده، هواپیما، مدارس آموزش خلبانی زیاد می شود.

بیشتر بخوانید
تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیدگاه کاربران
  • شاهین  |  17 خرداد ماه 1395
    این همه فارغ التحصیل بیکار مهندس هوافضا ...
    ای کاش به فارغ التحصیلان هم تصحیلات می دادند.
    که ندادند و نمی دهند و نخواهند داد !
فرستادن دیدگاه جدید
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi