مینروبی با پهپاد مین کافون
یک محقق افغان تبار موفق به طراحی، ساخت و توسعه هواپیمای بدون سرنشینی برای مین روبی سریع و گسترده شده است. نمونه اولیه این هواپیمای بدون سرنشین شبیه به یک مولتیکوپتر سفارشی است که می تواند با ابزار مختلف تجهیز شود.
یک محقق افغان تبار موفق به طراحی، ساخت و توسعه هواپیمای بدون سرنشینی برای مین روبی سریع و گسترده شده است.
به گزارش ایرنا از ساینس، مسعود حسنی در طی چند سال گذشته هواپیما Mine Kafon Drone را توسعه داده، امیدوار است این هواپیمای بدون سرنشین در عرض 10 سال، 100 میلیون مین دفن شده را از بین ببرد.
نمونه اولیه این هواپیمای بدون سرنشین شبیه به یک مولتیکوپتر سفارشی است که می تواند با ابزار مختلف تجهیز شود.
نابود کردن مین توسط این هواپیما در سه مرحله انجام می شود. مرحله نخست ترسیم یک نقشه سه بعدی از منطقه، توسط دوربین تعبیه شده در هواپیما است. سپس از یک فلزیاب که زیر هواپیما نصب می شود و چهار سانتی متر بالای سطح زمین قرار دارد، برای ردیابی مین های دفن شده استفاده می شود و این نقاط در نقشه سه بعدی نشانه گذاری می شوند. در مرحله آخر، یک فلزیاب با یک گیره جایگزین می شود و مواد منفجره را در محل مین قرار می دهد و مین های کاشته شده به همراه مواد منفجره از دور منفجر می شوند.
حسنی امیدوار است بتواند این هواپیمای بدون سرنشین مین یاب را به گونه ای توسعه دهد که با سرعتی 20 برابر بیشتر و با هزینه های کمتر و به صورت کاملا اتوماتیک جهان را از انواع مین عاری سازد.
کمپینی به نام Kickstarter برای توسعه این محصول راه اندازی شده است که از افراد مشتاق برای بهینه کردن Mine Kafon Drone استقبال می کند.
2 فروردین ماه 1404
راهنمای کوتاه پرواز با پاراگلایدر2 فروردین ماه 1404
۱۶ ایرلاین برتر جهان2 فروردین ماه 1404
پاراگلایدر چیست؟ (+تصاویر)28 اسفند ماه 1403
نقد کوتاه فیلم فضایی «میانستارهای» – سفری علمی و احساسی به اعماق کهکشان26 اسفند ماه 1403
راهاندازی تاکسی هوایی در ایران / قیمت بلیط سفر با تاکسی هوایی چقدر است؟28 آذر ماه 1403
رونمایی از تاکسی پرنده «بلکبرد» محصول شرکت هواپیمایی «سایکلوتک»
-
محمد | 11 فروردین ماه 1400
با سلام نیازمند همکاری جهت ارائه ایده پهباد مین یاب ایرانی