سرنوشت اینترنت فیسبوکی بعد از انفجار راکت فالکون 9 چه خواهد بود؟
انفجار موشک فالکون 9 در هفته گذشته برای دو نفر بسیار شوکآور بود؛ اولی ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس که آینده شرکتش اکنون تحت سوال قرار گرفته و دومی مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک. محمولهای که روی موشک فالکون 9 از بین رفت، یک ماهواره ارتباطات بود که قرار بود دسترسی مردم آفریقا به اینترنت را تسهیل کند.
انفجار موشک فالکون 9 در هفته گذشته برای دو نفر بسیار شوکآور بود؛ اولی ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس که آینده شرکتش اکنون تحت سوال قرار گرفته و دومی مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمودو، محمولهای که روی موشک فالکون 9 از بین رفت، یک ماهواره ارتباطات بود که قرار بود دسترسی مردم آفریقا به اینترنت را تسهیل کند.
این ماهواره بخشی از طرح جامع علنی شده فیسبوک برای متصل کردن همه ساکنان زمین، به ویژه مناطق دورافتاده به اینترنت بود. زاکربرگ میخواهد که همه به اینترنت یا به عبارت دیگر، فیسبوک، دسترسی داشته باشند. اما انفجار روز پنجشنبه باعث شد تا رویای زاکربرگ بر باد برود.

این طرح با نام رسمی Internet.org در سال 2013 با هدف ارائه اینترنت به دو سوم مردم جهان که از آن بیبهرهاند، آغاز شد. پلتفرم اصلی این طرح که در سال 2015 به مبانی رایگان تغییر نام داده بود، شامل تعداد اپلیکیشن و خدمات مانند تجارت هوشمند است و شرکت فیسبوک قصد داشت برای متصل کردن مردم به این طرح، دستگاههای مانند ماهواره اخیر و یک پهپاد جدید موسوم به Aquila را برای انتقال اینترنت از آسمان به کار بگیرد.
پهپاد مذکور یک پرواز آزمایشی انجام داده اما ماهواره جدید فیسبوک در آتش موشک حاملش سوخت.

با اینحال شرکت فیسبوک اظهار کرده که این پایان راه برای طرح جامع آن نیست بلکه تلاشها برای عملی کردن آن ادامه خواهد داشت.
3 فروردین ماه 1404
کارزارهای تبلیغاتی در صنعت هوانوردی: استراتژیها، نمونههای موفق و چالشها3 فروردین ماه 1404
بدن در گرانش صفر: تأثیرات اقامت طولانیمدت در فضا بر سلامت انسان3 فروردین ماه 1404
فهرست نوشتارهای مرتبط با پهپادها و رباتهای پرنده2 فروردین ماه 1404
پایان موفق ماموریت کرو-9 اسپیسایکس: نجات و بازگرداندن فضانوردان استارلاینر بویینگ28 اسفند ماه 1403
۶ زن تأثیرگذار در صنعت فضایی26 اسفند ماه 1403
قیمت تاکسی هوایی چقدر است؟