استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانه‌های هوایی بدون سرنشین

یکی از شرکت‌های تولیدکننده حسگر، برای تقویت خود در بخش فناوری ‌نانو، اقدام به خرید شرکتی فعال در بخش سامانه‌های هوایی بدون سرنشین مبتنی بر فناوری‌ نانو کرده است. ترکیب فناوری دو شرکت می‌تواند منجر به تولید محصولات جدید شود.

تاریخ ویرایش: 30 مرداد ماه 1402

به گزارش آنا به نقل از ستاد ویژه توسعه نانو، شرکت فلیر سیستمز (FLIR Systems) در حوزه ساخت حسگرها فعالیت دارد. این شرکت برای تقویت ظرفیت خود در بخش فناوری‌ نانو اقدام به خرید شرکت پروکس داینامیکس کرده است. پروکس سازنده سامانه‌های هوایی بدون سرنشین (UAS) در کلاس نانو است که محصولاتی برای بخش نظامی، دیده‌بانی و امنیتی تولید می‌کند.

پروکس داینامیکس یک شرکت نروژی است که در سال 2007 تأسیس شد تا به تولید فناوری‌ نانوهلیکوپتر بپردازد. این شرکت در بخش تولید و توزیع حسگرهای هوایی تخصص دارد.

استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانه‌های هوایی بدون سرنشین

سامانه PRS شرکت پروکس دارای حسگری است که قابلیت کنترل با دست را دارد و ابعاد آن در حدی است که می‌تواند در جیب جای بگیرد. این سامانه به راحتی قابل استفاده توسط سربازان در میدان نبرد است تا اطلاعات خود را با استفاده از این سامانه جابه‌جا کنند. همچنین سربازان قادرند درباره برنامه یک ماموریت یا اطلاعات از وضعیتی ویژه به دیگران اطلاعات دهند.

استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانه‌های هوایی بدون سرنشین

براساس اطلاعات شرکت فلیر این هلیکوپتر که Black Hornet نام دارد، سبک‌ترین و ایمن‌ترین پرنده موجود در بازار است که می‌تواند در خدمت بخش دفاعی و امنیتی باشد و در عملیات‌های ویژه مورد استفاده قرار گیرد. این هلیکوپتر کمتر از یک اونس وزن دارد و قادر است یک مایل را در مدت 25 دقیقه پرواز کند.

فلیر قصد دارد با این سرمایه‌گذاری روی بهینه‌سازی پلات‌فرم PRS کار کند تا ضمن بهبود عملکرد، هزینه‌ها کاهش یابد و انعطاف‌پذیری آن بالاتر رود.

شرکت پروکس از تعامل با شرکت فلیر بهره خواهد برد که در این میان حسگر گرمایی این شرکت می‌تواند کمک شایانی به PRS کند. همچنین شهرت شرکت فلیر، توانمندی آن در توزیع و زیرساخت‌های آن می‌تواند به شرکت پروکس کمک کند.

استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانه‌های هوایی بدون سرنشین

اندی تیش، مدیرعامل شرکت فلیر، می‌گوید: «خرید این شرکت می‌تواند توانمندی ما را در بخش سامانه‌های هوایی بدون سرنشین بهبود دهد. پروکس دارای تیم تحقیقاتی است که راهکارهای خوبی برای توسعه این فناوری ارائه کرده است و در صورت ترکیب شدن با فناوری حسگری ما می‌توان محصولات جدیدی به بازار عرضه کرد».


تبلیغات:

انرژایکس (EnergX) تامین‌کننده انواع سنسور و ترانسمیتر دمای ترموکوپل و RTD Pt100 و کابل‌های دما

بیشتر بخوانید
تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi