ایلان ماسک؛ مردی که ما را به مریخ خواهد برد (+زندگینامه و تصاویر)
ایلان ماسک نمونهی کامل میلیونری خودساخته است که نه تنها ثروتش کاملا ناشی از استعداد و زحمت شخص وی بوده بلکه با استفاده از آن هر روز سعی در کشف دریچههایی روشنتر برای سایرین مردم دارد. او بر این باور است که برای پیشرفت کردن و بهینه بودن باید ریسک کرد و شکست جزیی جداییناپذیر از این روند خواهد بود و به نوعی نشانهای است برای اینکه در حال پیشرفت هستید.
ورکشاپ نقشهبرداری هوایی با پرنده بدون سرنشین؛ مرداد 95
«ورکشاپ نقشهبرداری هوایی با پرنده بدون سرنشین» به همت شاخه دانشجویی اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در مرداد ماه 1395 برگزار میگردد.
پهپادها به توسعه استفاده از انرژی خورشیدی کمک میکنند
این روزها پهپادها (پرندههای هدایتپذیر از راه دور) همه جا هستند و همه کاری میکنند: از جاسوسی و مبارزه با تروریستها گرفته تا تحویل کتاب و غذا به مشتری. مدتی است پای پهپادها به دنیای انرژی خورشیدی نیز باز شده است. در آینده نهچندان دور از پهپادها برای مشخص کردن بهترین مکان قرار دادن سلولهای خورشیدی و همچنین نصب آن روی سقف خانهها استفاده خواهد شد.
پهپادهای آینده از آتش دوری میکنند
شرکت DJI پس از آن که آخرین نمونههای مزاحمت پهپادها برای عملیات اطفاء حریقهای جنگلی منتشر شد، تصمیم گرفت پهپادهایش را به هشدار آتش مجهز کند تا از این مناطق دوری کنند. در مرحله نخست این شرکت نرمافزار AirMap خود را که به کار خلبان پهپاد کمک میکند، بهروزرسانی کرد.
مینروبی با پهپاد مین کافون
یک محقق افغان تبار موفق به طراحی، ساخت و توسعه هواپیمای بدون سرنشینی برای مین روبی سریع و گسترده شده است. نمونه اولیه این هواپیمای بدون سرنشین شبیه به یک مولتیکوپتر سفارشی است که می تواند با ابزار مختلف تجهیز شود.
نوآوری شرکت ایرباس: کنترل کیفیت هواپیما با پهپاد
قاعده مشخصی وجود دارد که بر اساس آن پهپادها و هواپیماها نباید در نزدیکی یکدیگر باشند اما حالا شرکت ایرباس دست به سنت شکنی زده است. این شرکت در حال آزمایش و به کارگیری نحوه استفاده از پهپادها برای بررسی دقیق هواپیماهای تولید شده پیش از تحویل به مشتریانشان است.
اتحادیه موتور هوایی ایران تشکیل میشود
پیشنویس سند تشکیل اتحادیه موتور هوایی ایران (Iranian United Engine Corporation) تدوین شده است. این سند با هدف ساماندهی شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی فعال در حوزه طراحی، ساخت و تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز موتورهای هوایی تدوین شده است.
رویداد فانوس؛ چالش طراحی موتور توربینی، 1395
نخستین دوره مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی به همت سمت (ساخت موتورهای توربینی)، پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، معاونت علمی ریاست جمهوری و ... در مردادماه 1395 برگزار می گردد.
مشخصات موتور رولز رویس ترنت 7000، موتور جت اختصاصی هواپیمای ایرباس A330neo (+ اینفوگرافیک)
موتور جت رولز رویس ترنت 7000 (Trent 7000)، نسل هفتم خانوادهی Trent از موتورهای بزرگ شرکت رولز رویس و موتور اختصاصی هواپیمای ایرباس آ 300نئو (A330neo) به شمار میرود.
این موتور 10 درصد راندمان سوخت بهتری نسبت به موتور جت Trent 700 دارد.
ناسا در حال ساخت هواپیمایی با 14 موتور الکتریکی
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) در حال ساخت هواپیمای آزمایشی جدیدی به نام 'ماکسول' است که انرژی خود را از باتری تامین می کند و کارآمدتر و بیسروصداتر خواهد بود؛ مسافرت با این هواپیما در زمان کمتر صورت می گیرد و سوخت و هزینه های کلی کمتری دارد.