تور مریخ با کمک فناوری هولولنز مایکروسافت در مرکز فضای کندی ناسا (+تصاویر)
خبرها حاکی از آن است که مجتمع بازدیدی مرکز فضایی «کندی» فرصتی را برای علاقهمندان به فضا فراهم کرده است تا با فناوری واقعیت مجازی بتوانند راه رفتن روی سیاره مریخ را تجربه کنند. این برنامه نرمافزاری براساس ابزار علمی OnSight راهاندازی شده است که نتیجه همکاری میان مایکروسافت و آزمایشگاه پیشرانش جت ناساست.
خبرها حاکی از آن است که مجتمع بازدیدی مرکز فضایی «کندی» فرصتی را برای علاقهمندان به فضا فراهم کرده است تا با فناوری واقعیت مجازی بتوانند راه رفتن روی سیاره مریخ را تجربه کنند.
به گزارش آنا به نقل از گیزمگ، بازدید از سیاره مریخ با توجه به مسافت 55 میلیون کیلومتری بسیار شگفتانگیز خواهد بود. خبرها حاکی از آن است که تا ابتدای ژانویه، مجتمع بازدیدی مرکز فضایی «کندی» بازدید از مریخ را در قالب واقعیت افزوده تجربه خواهد کرد. این کار با فناوری هولولنز (HoloLens) مایکروسافت امکانپذیر میشود که مهمانان خود را از طریق فضای مجازی و برنامه «مقصد: مریخ» در موقعیتهای مختلفی از سیاره مریخ به گردش میبرد.
این برنامه نرمافزاری براساس ابزار علمی OnSight راهاندازی شده است که نتیجه همکاری میان مایکروسافت و آزمایشگاه پیشرانش جت ناساست. نرمافزار OnSight اولین بار در ژانویه 2015 به عنوان روشی معرفی شد که دانشمندان از طریق آن بتوانند مریخ را در قالب یک فضای سهبعدی و به واسطه هدست واقعیت افزوده مایکروسافت به نام «هولو لنز» مشاهده کنند.
پیش از این، نرمافزار OnSight به عنوان پایه نرمافزار واقعیت مجازی مریخ 2030 برای هدست مقوایی گوگل، واقعیت مجازی Gear سامسونگ و «اوکیولس ریفت» (Oculus Rift) مورد استفاده قرار میگرفت.
برنامه «مقصد: مریخ» هم مانند پروژههای ابتدایی OnSight، چشماندازها و مناظر خود را از دادهها و تصاویر فرستاده شده از فضاپیمای کنجکاوی خلق کرده و آنها را در موقعیتهای واقعی قرار داده است.
بازدیدکنندگان مجازی که به بازدید از سیاره سرخ میروند توسط هولوگرام «باز آلدرین»، دومین فردی که پا روی کره ماه گذاشت و «اریسا هاینز»، هدایتگر کاوشگر کنجکاوی، به مناطق مهم هدایت میشوند و از اکتشافات بازدید میکنند.
فرصت نزدیک شدن به مریخ و راه رفتن روی سطح آن تجربه هیجانانگیزی است که جای دیگری نمیتوان آن را تجربه کرد. از این طریق، بازدیدکنندگان میتوانند دیدی واقعی نسبت به تمام فعالیتهای ناسا در سیاره مریخ داشته باشند.
افتتاح برنامه «مقصد: مریخ» از این هفته انجام میشود و تا اول ژانویه 2017 ادامه خواهد داشت. هزینه ورودی به فضای مجتمع بازدیدی مرکز فضایی «کندی» حدود 50 دلار است.
مترجم: ندا اظهری/آنا
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)