مأموریت «چاندریان ۲»؛ دومین تلاش هند برای رسیدن به ماه
فضاپیمای مأموریت چاندریان ۲ حامل یک مدارگرد، سطحنشین و ماهنورد است که تقریبا همه آنها در هند طراحی شده است. در صورتی که هند موفق شود چاندرایان ۲ را روی سطح ماه بنشاند پس از روسیه، آمریکا و چین به چهارمین کشوری تبدیل میشود که موفق به این کار شده است.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 5، تیرماه 98 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره پنجم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در تیرماه 98 منتشر شده است.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 4، خرداد 98 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره چهارم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در خردادماه 98 منتشر شده است.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 3، اردیبهشت 98 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره سوم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در اردیبهشت 98 منتشر شده است.
دوره آموزشی نرمافزار سیافایکس (CFX)، فروردین 98
انجمن علمی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دوره آموزشی نرمافزار انسیس سیافایکس را در فروردین ماه 98 برگزار میکند.
بهکارگیری پهپاد غریق نجات در استرالیا
گارد ساحلی سیدنی استرالیا برای نخستین بار با به کارگیری یک پهپاد به عنوان جدیدترین فناوری غریق نجات دو شناگر نوجوان را نجات داد.
پهپادی که همچون پرندگان فرود میآید (+تصاویر)
پژوهشگران در مرکز طراحی و مهندسی دریایی اروپا (BMT) و دانشگاه بریستول در بریتانیا یک پهپاد بال ثابت را توسعه دادند که میتواند مانند پرندگان به زمین فرود آید.
توضیح ناسا درباره تغییر رنگ دریاچه ارومیه (+عکس)
سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) با انتشار تصویر جدیدی از دریاچه ارومیه از تغییر رنگ این دریاچه در 3 ماه گذشته خبر داده و علت آن را تشریح کرده است. در این تصویر که در 18 جولای گرفته شده است، دریاچه ارومیه به نحو بارزی تغییر رنگ داده و از سبز (در تصویر پیشین ناسا در 23 آوریل) به قرمز تبدیل شده است.
کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395
کنفرانس بینالمللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار میشود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سختافزار، الگوریتمها و روشها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشهبرداری) میباشد.
کاوشگری در مریخ با الهام از توتیای دریایی
گروهی از مهندسان و زیستشناسان دریایی به سرپرستی پروفسور جوانا مکیتریک، مهندس مکانیک از دانشگاه سن دیهگو کالیفرنیا با الهام از توتیای دریایی یک دستگاه کاوشگر برای اکتشاف در مریخ طراحی کردند.