اسپیسایکس پایگاههای فضایی شناور میسازد
ایلان ماسک پیشبینی ساخت پایگاههای فضایی را مطرح کرده است که وسط دریا و به فاصله حدود ۲۰ مایلی از ساحل شناور هستند و موشکهای استارشیپ میتوانند از آنجا به سمت ماه و مریخ پرتاب شوند.
ایجاد گستردهترین اصلاحات در مسیرهای هوایی چین
اندکی پس از افتتاح فرودگاه داشینگ پکن، هفته گذشته مهمترین تنظیمات در برنامههای هوایی کشور ایجاد شد که این امر در تاریخ هوانوردی چین بیسابقه است
کتاب الکترونیکی «چگونه فضانورد شویم؟» (+دریافت رایگان)
این کتاب به مناسبت هفته جهانی فضا منتشر شده است.
اینفوگرافیگ: گشت و گذاری در فرودگاه داشینگ پکن
طراحیِ فرودگاه بینالمللی داشینگ پکن، شاهکارِ زاها حدید، معمار فقید و شهیر عراقی-بریتانیایی است که با ۷۰۰ هزار متر مربع مساحت، لقب بزرگترین فرودگاه تکپایانهی جهان را یدک میکشد.
فرودگاه ستاره دریایی در پکن؛ سازهای غولآسا با طراحی زها حدید
این فرودگاه بزرگ، دومین فرودگاه بین المللی پکن بوده و طراحی آن که شبیه به یک ستاره دریایی با پنج راهروی متصل به هم است را زها حدید، معمار فقید عراقی بر عهده داشته.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 7، شهریور 98 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره هفتم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در شهریورماه 98 منتشر شده است.
«آرل»؛ نام رسمی فضاپیمای سرنشیندار بعدی روسیه
به گفته راگوزین در سال ۲۰۲۴ «آرل» پروازی به همراه ایستگاه فضایی بینالمللی خواهد داشت و بالاخره در سال ۲۰۲۵ ماموریتهای سرنشیندار خود را آغاز میکند.
ناکامی هند در فرود کاوشگر بر سطح ماه / دلداری نخستوزیر هند به دانشمندان / «چاندرایان» همچنان مطالعه ماه را ادامه خواهد داد
هند قصد داشت با قرار گرفتن در زمره تنها کشورهایی که موفق به فرود آرام بر سطح ماه شدهاند به آمریکا، روسیه و چین ملحق شود.
برگزاری کارگاه آموزشی «فناوری فضایی و کاربردهای آن» در پژوهشگاه فضایی ایران (+دریافت فایلهای ارائه شده)
در این کارگاه آموزشی که بیستم مرداد 98 در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، مواردی در خصوص آشنایی با مدارهای فضایی، انواع فضاپیماها، کاربرد سنجش از دور و فضا و رسانه مطرح شد.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 6، مرداد 98 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره ششم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در مردادماه 98 منتشر شده است.