آژانس فضایی اروپا: سابقه طولانی در کاوش و مطالعه خورشید داریم

پس از پرتاب کاوشگر فضایی «اولیس» در سال ۱۹۹۰ ما چندین ماموریت کاوش و بررسی خورشید از جمله «رصدخانه‌ی خورشیدی و هورسپهری» یا سوهو، فضاپیمای «کلاستر» و ماهواره «پروبا-۲» داشته‌ایم.

پس از هابل، «چاندرا» نیز به خواب رفت

پس از گذشت کمتر از یک هفته از تعلیق فعالیت تلسکوپ فضایی هابل، "رصدخانه پرتو ایکس چاندرا" ناسا نیز غیرفعال شد.

تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و دانشگاه کاشان در زمینه علوم و اکتشافات فضایی (رصدخانه ملی کامو)

مقدمات ایجاد رصدخانه ملی کامو در سال 82 آغاز شد و پس از اندازه گیری بیش از 40 قله کوه در مناطق مختلف کشور 12 سال طول کشید تا منطقه «کامو» کاشان، به عنوان مناسب ترین قله برای استقرار تلسکوپ های حرفه ای نجومی انتخاب شد.

زمین و ماه از دید مریخی‌ها

اداره ملی هوانوردی و فضانوردی آمریکا، ناسا، در هنگام کالیبره کردن یکی از دوربین‌های تصویر‌برداری خود در مدار مریخ، عکس‌هایی از زمین و ماه تهیه کرده است که سیاره ما را از دید یک رصدخانه مریخی به‌ تصویر می‌کشد.

موفقیت ناسا در بازیابی فضاپیمای گمشده

فضاپیمای STEREO-B ناسا که برای دو سال در فضا گم شده بود و هیچ تماسی با زمین نداشت، مجددا ارتباط خود را  از سر گرفت. این پروژه 9 ساله ناسا که نام کامل آن "رصدخانه‌های روابط زمینی خورشیدی" است،  در اکتبر 2014 با حرکت در گستره وسیع فضا، ارتباط خود را با زمین از دست داد.

پرتاب موفق‌آمیز نخستین رصدخانه فضایی هند

سازمان تحقیقات فضایی هند امروز‌(دوشنبه) با موفقیت نخستین رصدخانه فضایی «Astrosat» خود را به مدار پرتاب کرد. پرتاب موفق این رصدخانه فضایی، هند را به یکی از کشورهای دارای این فناوری پس از آمریکا، ژاپن، روسیه و اروپا تبدیل کرده است.

نخستین رصدخانه فضایی هند با هدف مطالعه اجرام کیهانی به فضا پرتاب می‌شود

آژانس فضایی هند به دنبال پرتاب نخستین رصدخانه فضایی این کشور با هدف مطالعه اجرام کیهانی است. این رصدخانه فضایی Astrosat نام دارد و در 28 سپتامبر (ششم مهرماه) بر روی موشک PSLV-C30 به فضا اوج می‌گیرد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری