شبیه‌سازهای پرواز ساخت ایران

شبیه‌ساز سیستمی است که تلاش دارد تا تجربه پرواز یک هواپیما را به صورت واقعی در نزدیک‌ترین شرایط ممکن شبیه‌سازی نماید. انواع شبیه‌ساز پرواز از یک بازی ویدیویی تا اندازه واقعی یک کاکپیت هواپیما وجود داشته که بر روی پایه‌های هیدرولیکی قرار دارد و توسط یک کامپیوتر بسیار پیشرفته هدایت می‌شود. شبیه‌سازهای پرواز به صورت گسترده‌ای توسط صنعت هوانوردی و امور نظامی برای آموزش خلبان‌ها، بازسازی سوانح پروازی و یا حتی برای پیشرفت و بهینه‌سازی هواپیماهای موجود به کار گرفته می‌شود.

کنترل ربات‌های زمین از ایستگاه فضایی بین‌المللی

 

آژانس فضایی روسیه با همکاری آژانس فضایی آلمان در حین اجرای ماموریت اعزام فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی، سیستم جدید کنترل ربات از مدار زمین را آزمایش کرد. این ربات ها در مونیخ و سن پترزبورگ قرار داشتند.

هندوستان پنج ماهواره انگلیس را به مدار زمین پرتاب کرد

 

سازمان تحقیقات فضایی هند روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: هندوستان پنج ماهواره تحقیقاتی انگلیس را با موفقیت به مدار زمین پرتاب کرد. این ماهواره ها از مرکز فضایی «ساتیش دهاوان» در 80 کیلومتری شهر چنای در جنوب شرقی هند به فضا پرتاب شد.

درخواست رییس سازمان فضایی اروپا برای حضور هند و چین در ایستگاه فضایی

 

رییس جدید سازمان فضایی اروپا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که ایستگاه فضایی بین‌المللی باید فضانوردان چینی و هندی را نیز در خود جای دهد. یوهان دیتریش وورنر، رییس جدید سازمان فضایی اروپا در گفت‌وگو با روزنامه اشپیگل آلمان گفت: ما باید از اکتفا کردن به یک انجمن محصور دوری کنیم.

برنامه‌های آینده سازمان فضایی اروپا در گفتگو با دو مدیرعامل این نهاد

سازمان فضایی اروپا، برخی از بهترین دستاوردهایش را در نمایشگاه هوایی پاریس به نمایش گذاشته است. در غرفه این نهاد می تواند محصولاتی چون آی ایکس وی (حمل کننده واسط آزمایشی) و البته فیله مشهور را که سال گذشته روی ستاره دنباله دار فرود آمد و در حال حاضر از خواب بیدار شده و آماده خدمت به جهان دانش است، مشاهده کرد.

بیداری «فیله» و فرصتی دوباره برای کاوش بر روی ستاره دنباله‌دار «چوری»

 

کاوشگر فیله پس از چند ماه خاموشی موقت دوباره بیدار شد و نخستین پیام خود را به زمین ارسال کرد. این کاوشگر دوازده نوامبر سال 2014 ، پس از سفری یازده ساله بر روی فضاپیمای روزتا، نهایتا در پانصد و ده میلیون کیلومتری زمین موفق به فرود بر روی ستاره دنباله دار «چوری» شد.

فرودگر «فیلِی» پس از 7 ماه بيدار شد/سیگنال «فیلِی» از پانصد میلیون کیلومتری زمین

سازمان فضایی اروپا اعلام کرد که کاوشگر “فیله” پس از هفت ماه روز یکشنبه، چهاردهم ژوئن سیگنال های جدیدی به زمین ارسال کرده است.
این کاوشگر که بر روی ستاره دنباله دار ۶۷ پی مستقر شده به علت تمام شدن باتری قادر به ارسال اطلاعات به زمین نبود. به گفته دانشمندان با نزدیک شدن ستاره دنباله دار به آفتاب باتری های خورشیدی کاوشگر شارژ شده اند.

برنامه‌ی سازمان فضایی ژاپن برای ارسال فضاپیما به یکی از دو قمر مریخ

 

سازمان فضایی ژاپن از برنامه این سازمان برای ارسال فضاپیما به یکی از دو قمر مریخ و نمونه برداری از سطح آن پرده برداشت. طرح اولیه برای سفر به هر فوبوس و یا دیموس در یک جلسه کمیته فرعی تصویب شد و برای تایید رسمی به شورای سیاست فضایی دولت ژاپن ارسال می شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری