تقسیم وظایف پژوهشگاه فضایی و پژوهشگاه هوافضا / تکمیل زنجیره فناوری فضایی
بخش مربوط به آزمایشگاه زیرمداری، پرتابهای زیرمداری و نیز محمولههای زیستی توسط پژوهشگاه هوافضا انجام میشود و بخش مربوط به ماهوارهها و خدمات فضاپایه را پژوهشگاه فضایی دنبال میکند.
چین به دنبال ساخت هواپیمای جت فراصوت جهت سفر فضایی به ارتفاع زیرمداری زمین
چین در حال ساخت هواپیمای جت فراصوت (مافوق صوت) است که میتواند فضانوردان و چه بسا افراد عادی را به لبه فضا ببرد. این هواپیما مدت زمان و هزینه سفرهای فضایی را به اندازه قابل توجهی کاهش می دهد.
بریتانیا فرودگاه فضایی می سازد
به رغم خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و آغاز چالش های علمی این کشور اما حالا خبر می رسد که مقامات عالی رتبه این کشور رایزنی های لازم برای راه اندازی یک فرودگاه فضایی را آغاز کرده اند. به این منظور دولت بریتانیا قراردادهایی را با ۵ غول عرصه هوافضا منعقد کرده تا آنها طرح های قابل اجرای خود در زمینه ساخت یک فرودگاه فضایی را ارائه کنند.
کاوشگرهای «تیر» و «مهر» آماده پرتاب
رئیس پژوهشگاه هوافضا از آمادگی این پژوهشگاه برای تست زیرمداری ماهوارههای ایرانی با دو کاوشگر «تیر» و «مهر» خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای پژوهشگاه اختصاص داده شده که تاکنون این مبلغ محقق نشده است.
نخستین دوره مسابقه ایدههای نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین
مجتمع هوافضاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر با پشتیبانی ستاد توسعه فناوري هوافضا «نخستین دوره مسابقه ایدههای نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین» را برگزار میکند. آخرین مهلت ارسال ایدهها 10 مرداد 1391 است.
نخستین دوره مسابقه ایدههای نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین
مجتمع هوافضاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر با پشتیبانی ستاد توسعه فناوري هوافضا «نخستین دوره مسابقه ایدههای نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین» را برگزار میکند. آخرین مهلت ارسال ایدهها 10 مرداد 1391 است. برای آگاهی بیشتر به پایگاه اینترنتی مسابقه به نشانی http://irasri.ir مراجعه کنید.