رشته هوافضا در دانشگاه خوارزمی راه‌اندازی می‌شود

بر اساس پیشنهاد سازمان صنایع هوایی ایران مقرر شد رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه خوارزمی راه اندازی شود و سازمان تجهیزات مورد نیاز را در اختیار دانشگاه قرار دهد.

استفاده از اینترنت پرسرعت ماهواره‌ای برای تماشای مسابقات فوتبال

این فناوری اروپایی توسط چندین شرکت و سازمان طراحی شده است. بودجه آن را آژانس فضایی اروپا تامین می کند. نمونه اولیه آن تا کنون در پرولیگ (لیگ حرفه ای) ایتالیا آزمایش شده است.
به کمک پیشرفت صنعت مخابرات و ماهواره، تماشاچی می تواند در آینده مسابقه ورزشی را طوری تماشا کند که انگار از استادیوم آن را می بیند.

خروج انگلستان از اتحادیه اروپا و تأثیر آن بر برنامه‌های فضایی

بیش از سه‌چهارم مخارج فضایی انگلستان به سازمان فضایی اروپا (ESA) که سازمانی ۲۲ ملیتی است و به اتحادیه اروپا وابستگی ندارد، تعلق می‌گیرد. رئیس سازمان فضایی اروپا اظهار داشته است که جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا نباید بر برنامه‌های فضایی سازمان فضایی اروپا تأثیری داشته باشد و یا حداقل تأثیرات را داشته باشد.

فضانوردان ماموریت اکسپدیشن 48 معرفی شدند

ماموریت جدید ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی روسیه، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن، آژانس فضایی ایتالیا و برزیل انجام می‌گیرد. این فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام آزمایشات زیست شناسی، زیست فناوری، علوم فیزیک و زمین شناسی  خواهند پرداخت. به گزارش ناسا، انجام این آزمایشات به  ماموریت آینده سفر به مریخ و همچنین کاوش در اعماق فضا کمک خواهد کرد.

از کدام کشورها به مریخ سفر کنیم؟

برنامه‌ی کاری بین‌المللی ماموریت مریخ در حال حاضر با در نظر گرفتن برنامه‌های اکتشافی ناسا و چند سازمان فضایی دیگر در کنار شرکت‌های خصوصی مانند اسپیس‌ایکس بسیار پرتکاپو است.

«روزتا» به آخر خط رسید

سازمان فضایی اروپا زمان پایان مأموریت فضاپیمای «روزتا» را اعلام کردند. طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، اپراتورهای این فضاپیما قرار است با برخورد آن با سطح دنباله‌دار «۶۷‌پی/چوریوموف- گراسیمنکو»، به مأموریت آن پایان دهند.

اگزومارس؛ نحوه ضدعفونی کردن ابزاری که به سیاره سرخ فرستاده می شود

مأموریت فضایی اگزومارس برای یافتن نشانه های حیات است و ابزاری که با اگزومارس به فضا می روند باید قبل از پرتاب به فضا استرلیزه شوند تا حیات روی سطح سیاره را آلوده نکنند. می دانیم که روی سطح زمین باکتری های فوق العاده مقاومی وجود دارند که می توانند شرایط سخت محیطی را تحمل کنند و در سفر فضایی روی عرشه فضا پیما زنده بمانند.

ناسا قرارداد با تلسکوپ فضایی هابل را تا سال 2021 تمدید کرد

تلسکوپ فضایی هابل (Hubble Space Telescope) تلسکوپی است که در سال ۱۹۹۰ توسط شاتل دیسکاوری در مدار قرار گرفت. نام این تلسکوپ از نام کیهان‌شناسی به نام ادوین هابل گرفته شده است. اگرچه هابل اولین تلسکوپ فضایی نبود ولی یکی از بزرگترین و پرکاربردترین‌ها به شمار می‌آید.

هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفه‌ای است

ماهواره‌هايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفه‌اي بومي را به فضا پرتاب كنيم.

تا 10 سال دیگر: ساخت پایگاه فضایی در نیمه مسیر ماه و زمین

آژانس فضایی اروپا (ESA) به تازگی از یک طرح بلندپروازانه برای ساخت یک پایگاه فضایی میان زمین و ماه رونمایی کرده است که فضانوردان می‌توانند از آن برای انجام ماموریت‌های قمری یا به عنوان رابطی برای کشف اجرام دیگر منظومه خورشیدی استفاده کنند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi