فرود اضطراری هواپیمای حامل ماهواره Astra ۲G
هواپیمای باری غول پیکر "Ruslan" که از مسکو به سمت پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان پرواز می کرد، به دلیل نقص فنی در یک فرودگاه بین راه فرود اضطراری داشت. این هواپیما حامل قطعات و ابزارهای مربوط به ماهواره Astra ۲G بود که به آژانس فضایی اتحادیه اروپا تعلق داشته و قرار است در زمستان سال جاری به مدار زمین فرستاده شود.
آغاز دوباره پروژه ماهواره «آت ست» وابسته به دانشگاه امیرکبیر
مدیر پروژه طراحی و ساخت ماهواره امیرکبیر «آت ست» زمان پرتاب این ماهواره را به فضا تا انتهای تابستان ۹۴ اعلام کرد. دکتر سید مصطفی صفوی درخصوص آخرین وضعیت طرح کلان ملی ماهواره آت ست به ایرنا گفت: اکنون طراحی و ساخت مدل مهندسی ماهواره آت ست به پایان رسیده و وارد مرحله مدل فضایی شده است که در حال تست و تجمیع مدل فضایی هستیم.
آزمایش موفق نخستین هواپیمای فضایی
سازمان فضایی اروپا، اِسا، در حال تکمیل و توسعه گامهای پایانی نمونه اولیه هواپیمای فضایی است که میتواند اطلاعات جدیدی را در اختیار کارشناسان فضایی قرار دهد. آزمایشهای پایانی نمونه اولیه هواپیمای فضایی بدون سرنشین IXV روز گذشته در آزمایشگاه سازمان فضایی اروپا با موفقیت انجام شد تا پژوهشگران فضایی یک گام به تکمیل این طرح نزدیکتر شوند.
شرکت هواپیمایی متحد (یونایتد ایرکرفت کورپوریشن)
شرکت هواپیمایی متحد (یونایتد ایرکرفت کورپوریشن) (به روسی: OAK و به انگلیسی: UAC) شرکت هوافضا و صنایع دفاعی روسی است، که در زمینه طراحی، تولید و فروش هواپیماهای جت مسافربری، هواپیماهای ترابری و هواگردهای نظامی فعالیت مینماید.
شرکت میگ (MiG)
میگ (به روسی: МиГ؛ به انگلیسی MiG) یک شرکت هوانوردی، هوافضایی و دفاعی روسی است و دفتر اصلی آن در شهر مسکو قرار دارد.
شرکت سوخو (Sukhoi)
سوخو، (به روسی: Сухой و به انگلیسی: Sukhoi) شرکت هوافضای روسی است، که در سال ۱۹۳۹ توسط پاول سوخو بنیان گذاشته شد.
چهکسانی فضانورد میشوند؟
بهطور کلی عنوان «فضانورد» را به کسی اطلاق میکنند که بتواند تا ارتفاع 100 کیلومتری زمین سفر کند و به مرز فضا برسد. واقعیت این است که بیشتر فضانوردها رشتههای تحصیلی مختلفی داشتهاند؛ از هوانوردی گرفته تا مکانیک و علوم فضایی و رشتههای مهندسی دیگر و حتی علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی. ادامه نوشتار
بلندپروازی عربی در فضا
امارات متحده عربی اعلام کرده به زودی سازمان فضایی خود را به منظور اجرای پروژهای بسیار بلندپروازانه ایجاد خواهد کرد؛ طرحی جاهطلبانه و بزرگ که حتی بسیاری از قدرتهای برتر فضایی امروز جهان نیز درباره آن با احتیاط سخن به میان میآورند. آنها میخواهند تا هشت سال دیگر، نخستین کاوشگر بیسرنشین دنیای عرب را بر سطح سرخ سیاره بهرام (مریخ) فرود آورند. ادامه نوشتار
تبدیل طرحهای رویایی فضایی به واقعیت
ناسا 12 طرح پیشنهادی برای بررسی فاز 1 برنامه طرحهای پیشرفته نوآورانه ناسا با نام NIAC انتخاب کرده است. NIAC برنامهای است که سازمان فضایی آمریکا برای توسعه طرحهای نوآورانه و تبدیل آنها به واقعیت در نظر گرفته است. برنامه NIAC در واقع پرورش ایدههای جدید و رویایی است که میتواند جزء ماموریتهای آینده ناسا باشند.
.
انجمن صنايع هوافضايي و دفاعي اروپا (ASD)
انجمن صنايع هوافضايي و دفاعي اروپا موسوم به ASD، اطلاعات مربوط به صنايع هوايي، فضايي، دفاع و امنيتي اروپا را با نگاهي ويژه به اطلاعات آماري و با هدف توسعهي رقابت در اين صنايع ارائه ميكند.