Guidance of Unmanned Aerial Vehicles

نام فارسی: راهنمای هواپیماهای بدون سرنشین
نویسنده:
Rafael Yanushevsky
ناشر: CRC Press
سال چاپ: 2011
شمار صفحات:
371

Introduction to UAV Systems

نام فارسی: آشنایی با سیستم‌های پهپاد
نویسندگان:
Paul Fahlstrom, Thomas Gleason
ناشر:
Wiley
سال چاپ: 2012، ویرایش چهارم
شمار صفحات:
306

نخستین دوره مسابقات سراسری پهپاد دانشجویی در شمال‌غرب

به منظور گسترش علوم وابسته به طراحي و ساخت وسايل پرنده، دانشگاه صنعتي مالک اشتر يک دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپيماي بدون سرنشين را برگزار مي‌کند. این مسابقات در 15 بهمن 1391 دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار می‌شود.

نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین

مجتمع هوافضاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر با پشتیبانی ستاد توسعه فناوري هوافضا «نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین» را برگزار می‌کند. آخرین مهلت ارسال ایده‌ها 10 مرداد 1391 است. 

نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین

 

مجتمع هوافضاي دانشگاه صنعتي مالك اشتر با پشتیبانی ستاد توسعه فناوري هوافضا «نخستین دوره مسابقه ایده‌های نو، ارسال سرنشین به ارتفاع زیرمداری زمین» را برگزار می‌کند. آخرین مهلت ارسال ایده‌ها 10 مرداد 1391 است. برای آگاهی بیشتر به پایگاه اینترنتی مسابقه به نشانی http://irasri.ir مراجعه کنید.

نخستین پرواز سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی چین تا یک ماه آینده

 

رسانه‌های دولتی و سازمان پرواز فضایی سرنشین‌دار چین از برنامه پرتاب فضاپیما در نخستین مأموریت سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی این کشور در نیمه ماه ژوئن خبر داده‌اند.
یک موشک لانگ‌مارچ 2F به انتقال سه فضانورد بر روی یک کپسول شنژو 9 برای نخستین الحاق فضایی سرنشین‌دار چین در ایستگاه فضایی کوچک تیانگونگ-1 خواهد پرداخت.
منبع: هیتنا

چشم فانتوم پرواز کرد

سرانجام هواپیمای هیدروژنی بدون سرنشین چشم فانتوم (PhantomEye) ساخت شرکت بویینگ نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد و به مرحله پرواز پایانی نزدیک‌تر شد. این هواپیما در 1 ژوئن از مرکز پژوهش‌های پروازی درایدن ناسا واقع در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز خود را آغاز کرد و تا ارتفاع 4080 پایی اوج گرفت و در مسیر سِیر (کروز) به سرعت 62 نات رسید. این پرواز در مجموع 28 دقیقه به طول انجامید ولی پس از فرود بر بستر یک دریاچه خشک، ارابه‌های فرود این هوایپما در اثر برخورد با حفره‌های زمینی شکسته شد. منبع: هیتنا

برتری مولفه‌های انسانی یا ضعف هواپیماهای بدون سرنشین؟

هدف از ساخت هواپیماهای بدون سرنشین حذف عامل انسانی از نبردهای هوایی و عملیات‌های تجسسی و در کل کاهش خطرات احتمالی برای خلبانان بوده است. اما آیا هواپیماهای بدون سرنشین می توانند هواپیماهای سرنشین‌دار را حذف کرده و جایگزین مطمئنی برای آن‌ها باشند؟

پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف

پژوهشکده شهید رضایی در سال 1378 بنیاد گذاشته شد. انجام فعالیت‌های پژوهشی و صنعتی جهت بی‌نیاز ساختن کشور در زمینه‌های گوناگون و کمک به برقراری ارتباط درست میان صنعت و دانشگاه و آماده کردن نیروهای تحصیل‌کرده جوان برای ورود به محیط کار، از جمله ماموریت‌های این پژوهشکده می‌باشد.

سومین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

دومين دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپيماهاي بدون سرنشين همانند دوره‌های پیشین برگزار  می‌شود. مهلت نام‌نویسی در این مسابقات 30 اردیبهشت تا 10 خرداد 1391 می‌باشد. پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شريف، ستاد هوافضا و سازمان صنایی هوایی از برگزارکنندگان این مسابقه هستند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi