پرواز مجدد نخستین هواپیمای خورشیدی به 2016 موکول شد
در سفر اخیر این هواپیما و پرواز متوالی و بدون توقف از ژاپن تا هاوایی باتری های آن دچار آسیب شده و برای پرواز مجدد به تعمیر نیاز دارد. به همین دلیل این هواپیما برای تعمیرات بیشتر در هاوایی خواهد ماند تا در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی دوباره بتواند به پروازهایش ادامه دهد.
از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانهی خورشیدی رسیدیم (+عکس)
کشف پلوتو به سال ۱۹۳۰ باز میگردد زمانی که در تلسکوپهایمان چند پیکسل خاکستری تار مشاهده کردیم. باگذشت سالها هنوز دربارهی این سیاره چیز زیادی نمیدانستیم تا زمانی که فضاپیمای افقهای نو تصاویری با بیشترین جزئیات را از سطح این سیاره و ماههای آن به زمین ارسال کرد، اما چگونه توانستیم به دورترین سیارهی منظومهی خورشیدی برسیم و در آنجا چه دیدیم؟
بهکارگیری پهپادها برای رویارویی با بیماریها
«پروژه اخطار» مایکروسافت به دنبال استفاده از پهپادها و فناوریهای دیگر برای مقابله پیشگیرانه با شیوع بیماریها و نجات بشر برای همیشه از دست آنهاست. این پروژه از پهپادها برای شناسایی بیماریهای جدید پیش از آن که آنها به تهدیدی برای انسانها، حیات وحش و دامها تبدیل شوندف استفاده میکند.
آزمایش روبات مریخ نورد در تأسیسات نفتی
فناوریهای آینده نگری که برای توسعه اکتشافات فضایی به خصوص در مریخ طراح می شوند، حداقل فعلا در زمین کارایی منحصر بفردی دارند. به گزارش خبرگزاری مهر، آژانس فضانوردی اروپا (اسا) با همکاری گروه GMV در اسپانیا که از شرکای این آژانس به شمار می آید روباتی ساخته است که قابلیت به کارگیری در صنایع نفت و گاز را دارد.
فراخوان مقاله از سوی نشریه علمی پژوهشی دانش و فناوری هوافضا
نشریه علمی پژوهشی دانش و فناوری هوافضا، از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و محققین فعال در حوزههای علمی: آیرودینامیک، پیشرانش، دینامیک پرواز، هدایت، کنترل، ناوبری، سازه و علوم و فناوری فضایی دعوت به عمل میآورد تا حاصل تحقیقات جدید، پژوهش های بنیادین و ایده های نو خود را در قالب مقالات علمی پژوهشی جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند.